Esports B92.net

CS:GO

CS:GO oborio rekord po broju igrača

Prema Steam Chartsu, Counter-Strike: Global Offensive je ovih dana zabeležio svoje najbolje dane u istoriji. Igra je ponovo je uspela da obori rekord u broju igrača, srušivši prethodni rekord iz decembra prošle godine. Iako su u prvi put oborili rekord u subotu, samo dan kasnije, oboren je još jedan, kada je u zabeleženo 901,305 igrača u u jednom trenutku.

CS:GO ponedeljak 10.02. 18:17 Komentara: 10

Mouz je šampion Ice Challenge-a 2020

U velikom finalu Ice Challenge turnira u Londonu susrele su se ekipe Mousesposrts i Natus Vincere. Nakon četiri uzbudljive mape, Mouz je izašao kao pobednik i tako uspeo da veže četvrtu titulu na poslednjih 5 odigranih turnira.

CS:GO četvrtak 6.02. 22:43 Komentara: 0

North prebacio JUGi-a na klupu

Danas nas je iznenadila vest da se MSL vratio u dansku organizaciju, ali kada smo pisali o tome, još uvek nismo znali ko će napustiti petorku. Par sati kasnije, saznajemo da će AWPer Jakob ”JUGi” Hansen biti taj koji će napustiti ovaj sastav, te možemo da očekujemo da će MSL možda ponovo imati priliku da isproba snajper, kao što je to bilo na njegovom pretposlednjem turniru za North tokom prvog mandata.

CS:GO sreda 22.01. 16:23 Komentara: 0

Dignitas okupio stari NiP

Samo sat vremena nakon što je potvrđeno da će Patrik ”f0rest” Lindberg napustiti Ninjas in Pyjamas, stigla je i konfirmacija da je stara postava NiP-a ponovo na okupu. Nekada jedna od najjačih CS:GO organizacija na svetu, Dignitas, odlučila je da se ponovo vrati na scenu i to na kakav način.

CS:GO utorak 21.01. 19:14 Komentara: 1

F0rest napustio Ninjas in Pyjamas

Legenda Counter Strike-a i Nindži u Pidžamama, Patrik ”f0rest” Lindberg će nakon 7 i po godina napustiti švedsku organizaciju, kako bi mogao ponovo se ujedini sa svojim starim saigračima, sa kojima je dominirao scenom 2012 i 2013. godine.

CS:GO utorak 21.01. 19:13 Komentara: 0

ZywOo je najbolji CS:GO igrač 2019. godine

Konačno je došao i taj dan, kada HLTV konačno predstavi najboljeg CS:GO igrač u 2019. godini. Iako mu je ovo prva cela godina u profesionalnoj karijeri, Metju ”ZywOo” Herbo je uspeo da nadmaši neverovatnog Aleksandra ”S1mple” Kostiljeva i da se tako domogne laskave nagrade za najboljeg igrača 2019. godine.

CS:GO ponedeljak 20.01. 17:31 Komentara: 0

Novi pomak u slučaju CR4ZY

Pre par dana saznali smo da će najuspešnija CS:GO organizacija prodati svoj CS:GO sastav neimenovanoj severnoameričkoj organizaciji. Kako saznaju novinari sa 1pv.fr-a, Nestor ”LETN1” Tanić i njegovi saigrači će biti transferovani u c0ntact Gaming LLC, organziaciju u čijem je vlasništvu Paris Eternal, franšiza u Overwatch Ligi, kao i Paris Legion, koji se takmiči u najjačim Call of Duty ligama.

CS:GO petak 17.01. 13:21 Komentara: 2

CR4ZY prodaje svoj CS:GO sastav

Kako izveštava HLTV, najuspešnija CS:GO organizacija iz regiona prihvatila je ponudu nepoznate severnoameričke organizacije za prodaju svog sastava. Nakon dugonedeljnih pregovora, dogvor je konačno sklopljen, te ovih dana možemo da očekujemo i zvaničnu potvrdu.

CS:GO ponedeljak 13.01. 14:09 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu