Esports B92.net

CS:GO

Intervju sa mamom jednog profesionalnog esportiste

Esport je nešto što iz dana u dan postaje sve veće i veće, zbog čega veliki broj mališana danas sanja o tome da se takmiči na najvećoj sceni. Pre samo desetak godina je bilo nezamislivo da možete da živite od video igara, ali je to nešto što se do danas drastično promenilo. Kao i tradicionalni sport, esport pruža ljudima mogućnost da od toga naprave karijeru. Iako je gotovo svuda u svetu ova profesija prihvaćena, kod nas još uvek nije, a narod i dalje ima veliku dozu skepticizma prema ljudima koji se odluče za ovakav put.

CS:GO utorak 12.01. 18:29 Komentara: 9

Ekipa Radnički Esport je šampion GEF CS:GO turnira!

U subotu 19. decembra se održalo finale GEF CS:GO turnira, dvodnevnog takmičenja koje su vam spremili RUR i Global Esports Federation (GEF). Imali ste priliku da pratite okršaj najboljih srpskih CS:GO ekipa, iz koga su kao pobednici izašli momci iz sastava Radnicki Esport!

CS:GO nedelja 20.12. 13:20 Komentara: 3

Spremite se za finale Rockstar CS:GO 1v1 turnira! Stream počinje 05.12. u 12:00!

Klan RUR u saradnji sa Rockstar-om vam predstavlja novi 1v1 CS:GO turnir. Posle dve runde kvalifikacija došli smo i do velikog finala, gde će 8 najboljih kanteraša odmeriti snage i boriti se za vredne nagrade. Prenos kreće u subotu, 05.12. u 12:00 časova, i biće emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu. Na stream-u ćete moći da vidite tačno odbrojavanje do početka, tako da ćete znati ako budemo malo kasnili.

CS:GO petak 4.12. 17:02 Komentara: 0

CS:GO ekipa Evil Geniusesa dolazi u Srbiju na pripreme

Izvor: RUR

U jeku pandemije Korona virusa, najbolje svetske ekipe su onemogućene da se takmiče jedne protiv drugih ukoliko nisu sa sitog kontinenta. Evil Geniuses već mesecima igra na visokom nivou, ali s obzirom da su bili zatvoreni u Severnoj Americi, nisu bili u prilici da igraju sa njboljima, zbog čega su doneli odluku da narednih par dana provedu u Evropu, tačnije u Beogradu.

CS:GO utorak 13.10. 18:21 Komentara: 6