Esports B92.net

CS:GO

Na’Vi potvrdio povratak Guardiana

Nakon nešto više od dve godine, jedan od najboljih AWP igrača svih vremena vraća su u organizaciju u kojoj se proslavio. Od sinoć, Ladislav ”GuardiaN” Kovacs se zvanično vratio u Natus Vincere.

CS:GO subota 21.09. 17:48 Komentara: 3

Još jedna legenda CS:GO-a završava karijeru

Jedan od najpoznatijih CS:GO igrača u istoriji igre, Danilo ”Zeus” Teslenko će za par dana odigrati svoj poslednji turnir i to pred domaćom publikom. Blast Pro u Mosvki će početi 13. septembra, gde će Zeus i zvačino da se pozdravi sa svim fanovima.

CS:GO ponedeljak 9.09. 18:18 Komentara: 3

Dominantnom igrom protiv AVANGAR-a Astralis dolazi do četvrtog Major trofeja

Poslednjih par meseci mnogi su otpisali dansu ekipi kao konkurenta za ovaj trofej, ali ovi momci su još jednom potvrdili da era Astralisa još uvek traje. Fenomenalnom igrom, očitali su lekciju ekipi iz Kazahstana, za koju je već plasman u finale bio ogroman uspeh. Ovo je za Astralis četvrti Major trofej i treći uzastopni, što ih sada čini najtrofejnijom ekipom u istoriji CS:GO-a.

CS:GO ponedeljak 9.09. 11:57 Komentara: 1

CR4ZY uprkos fenomenalnoj igri poražen od Liquida

Kao što ste već upoznati naša najuspešnija CS:GO ekipa uspela je da se plasira u Legends fazu Majora u Berlinu. Nakon dva dana pauze od mečeva usledio je i početak te Legends faze koju smo svi toliko priželjikivali. Na našu veliku žalost CR4ZY je u prvom kolu izvukao najbolje rangirani tim sveta. U pitanju je naravno severnoamerički Tim Liquid koji već dugo vremena nije izgubio ni jedan meč.

CS:GO sreda 28.08. 19:52 Komentara: 3

CR4ZY obezbedio mesto u Legends fazi Majora!

Bivši Valiance, a sada CR4ZY ne samo da je prva srpska ekipa koja se plasirala na Major turnir, već su i uspeli da izbore svoje mesto u Legends fazi gde ih čekaju najveća imena aktuelne CS:GO scene kao što su Liquid, Faze, Astralis i mnogi drugi.

CS:GO ponedeljak 26.08. 00:52 Komentara: 11

CR4ZY na CS:GO Majoru – Rokas “EspiranTo” Milasauskas

Pre par dana srpska CS:GO ekipa CR4ZY zabeležila je naveći uspeh u istoriji srpskog esporta plasiravši se na predstojeći StarLadder Major u Berlinu. Povodom ovog uspeha, odlučili smo da posvetimo nekoliko tekstova igračima ove fantastične petorke. Juče smo pričali o najstarijem članu ove ekipe, Nestoru ”LETN1” Taniću, a danas je na redu najmlađi član – Litvanac Rokas ”EspiranTo” Milauskas.

CS:GO sreda 31.07. 18:40 Komentara: 0

CR4ZY na CS:GO Majoru – Nemanja ”huNter” Kovač

Pre par dana srpska CS:GO ekipa CR4ZY zabeležila je naveći uspeh u istoriji srpskog esporta plasiravši se na predstojeći StarLadder Major u Berlinu. Povodom ovog uspeha, odlučili smo da posvetimo nekoliko tekstova igračima ove fantastične petorke. Danas je na red došao momak koji je dugo čekao svoju šansu na velikoj sceni, a po partijama koje pruža u poslednjih godinu dana, definitvno je zaslužio da bude na Majoru.

CS:GO sreda 31.07. 18:37 Komentara: 0
strana 1 od 3 idi na stranu