Esports B92.net

CS2 trener vodom isprskao protivnike nakon poraza, dobio ban

Neočekivan izliv emocija.

RUR
Podeli

Američki Counter-Strike 2 trener Met ”Warden” Dikens je vodom isprskao protivnike nakon eliminacije sa RMR kvalifikacija za Major u Kopenhagenu. Uprkos javnom izvinjenju, organizator PGL mu je zabranio pristup areni gde se održava turnir.

Kako prenosi HLTV novinar Nohte, Wildcard Gaming trener je nakon 1-2 poraza odbio da se rukuje sa M80 igračima, a potom ih je namerno isprskao vodom. M80 je prijavio ovaj incident PGL-u, koji je do daljnjeg banovao Wardena zbog nesportskog ponašanja. Trener je ubrzo nakon toga objavio izvinjenje na Twitteru.

”Dopustio sam da me emocije kontrolišu i zbog toga se izvinjavam M80 ekipi. Stidim se svojih postupaka”.

Wildcard Gaming je time zvanično ispao iz trke za prvi CS2 Major, dok M80 ima još jednu šansu. Od preostalih šest ekipa, pet će obezbediti plasman za turnir. M80 će odmeriti snage sa timom Legacy večeras u 20:00 časova.

Sutradan ćemo saznati celu postavu timova koji će se takmičiti na Majoru!

Izvor: RUR

I want to apologize to @malbsMd for splashing him with water during the after game handshakes. I let my emotions get the best of me after some post game words from him. I’m ashamed of my actions. Wishing the M80 boys the best of luck tomorrow. Grab a spot for NA. https://t.co/0emy3xwUUl

— wardino (@wardino) March 3, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.