Esports B92.net
0
LoL

Riot najavio još jednog novog heroja

Iako se League of Legends igrači nisu još uvek ni na Sennu navikli, Riot je odlučio da ne čeka previše, te su sinoć najavili novog ADC heroja, Apheliosa, the Weapon of the Faithfull.

Ostalo

RUR FIFA20 turnir, Games.con 2019

#levelovatisemora pa tako Games.con doživljava još jedan rođendan i proslavlja ga sa vama gejmerima na najbolji mogući način – turnirima. RUR Esports će ugostiti najbolje igrače sportskih igara na konzolama na najvećem domaćem gejming festivalu koji se održava od 6-8 decembra.

Ostalo četvrtak 7.11.2019 11:44 Komentara: 0

REVIEW: Lenovo Legion Gaming Headset

Lenovo pokušava da se probije na tržište gejminga kako svojim desktop i laptop računarima, monitorima, tako i periferijama. Na red su došle i gejmerske slušalice koje su u mnogim stvarima zaista impresionirale, ali negde kao da je plaćen danak neiskustvu.

Ostalo četvrtak 7.11.2019 16:04 Komentara: 0

Team Secret doveo Matumbana, MidOne odlazi

Team Secret je odlučio da ode na produženu pauzu nakon The Internationala, zbog čega će propustiti prvi Major/Minor sezone. Ipak, mesec dana pre početka kvalifikacija za drugi Major, Team Secret je odlučio da predstavi potpuno osveženu petorku.

Dota 2 utorak 5.11.2019 00:02 Komentara: 3

FaZe pobedom protiv NIP-a trijumfovao na BLAST Pro Series turniru u Kopenhagenu

Kao što svi već znate, pre samo par meseci u svetu Counter Strike-a digla se ogromna prašina oko eventualnog dolaska brazilske zvezde u FaZE. Naravno, reč je o Coldzera-i koji je napustio MIBR i dugo vremena bio slobodan igrač. Nakon par meseci definitvno je potvrđen njegov transfer i od ove internacionalne ekipe se mnogo očekivao. Međutim, sve do juče FaZe nije pokazivao zadovoljavajuće rezultate, što nikako nije dobro s obzirom na to da je u njihovu novu ekipu uloženo dosta novca.

CS:GO ponedeljak 4.11.2019 15:19 Komentara: 1

G2 srušio SKT i plasirao se u finale Worlds-a

G2 Esports je konačno uspeo ono što ni jedan drugi tim nije do sada – srušili su SK Telecom T1 sa rezultatom 3:1 u polufinalu World Championship-a. Evropski san o zlatnom peharu živi i kreće se, dok je ovogodišnji Korejin put ka vrhu zaustavljen.

LoL ponedeljak 4.11.2019 00:49 Komentara: 6

VKLiooon zabeležila istorijski uspeh pobedom na Blizzconu

Rano ujutru, odigralo se finale Hearthstone Grandmasters šampionata, na kojem je Kineskinja, Šaomeng ”VKLiooon” Li napravila istorijski uspeh, osvojivši veliki turnir i tako postala prva žena koja je uspela da napravi jedan ovako veliki uspeh, ne samo u ovoj igri već i kompletnom esportu.

Hearthstone nedelja 3.11.2019 18:44 Komentara: 3