Esports B92.net

LoL

IRL League of Legends 1v1 online turnir

U Srbiji je uvedeno vanredno stanje, klinci ne idu u školu, fakulteti su zatvoreni, pa čak i neki odrasli rade od kuće. Igraonice su prazne, nije vreme za LAN turnire, ali je zato pravo vreme za jedno onlajn takmičenje. Logitech i RUR spremaju League of Legends 1v1 turnir, koji će se održati 25. marta.

LoL sreda 18.03. 20:08 Komentara: 0

Novi poraz za G2 u LEC-u

Šampion Evrope G2 ponovo je poražen! Ovoga puta od njih bila je bolja mlada ekipa Mad Lions, koja je nakon velikog preokreta došla do važne pobede.

LoL subota 22.02. 16:51 Komentara: 0

Faker potpisao novi ugovor i postao suvlasnik T1-a

Najpoznatiji League of Legends igrač svih vremena, Li ”Faker” Sanghjok je potpisao novi trogodišnji ugovor sa organizacijom T1. Kao jedan deo dogovora, Faker će od sada postati i jedan od suvlasnika organizacije T1 Entertainment & Sports.

LoL utorak 18.02. 14:05 Komentara: 6

Team Secret predstavio svoj prvi League of Legends tim

Petorka koja je igrala pod imenom The Lowkey Esports na League of Legends svetskom prvenstvu 2019. godine je upravo pronašao novi dom. Organizacija koja je najpoznatija po svom Dota 2 timu, upravo je otkupila ekipu koja se takmičila u najjačoj vijetnamskoj ligi.

LoL nedelja 16.02. 23:40 Komentara: 0

”Zaigraću za jedno dve nedelje” – Ekskluzivni RUR intervju sa Milicom

Aljoša ”Milica” Kovandžić je najpoznatiji srpski League of Legends igrač, koji je početkom ove sezone potpisao za jednu od najboljih evropskih ekipa – Team Vitality.

Iako zbog problema sa vizom još uvek nije imao priliku da zabeleži svoj debi za francusku organizaciju, za dve nedelje bi trebalo da bude spreman, kada će i zvanično postati prvi igrač iz Srbije, koji zaigrao u LEC-u. Mi smo zato odlučili da postavimo Aljoši par pitanja, na koja je on sa zadovoljstvom odgovorio.

LoL utorak 11.02. 18:35 Komentara: 5

Riot najavio veliki broj LoL društvenih igara

Svi sada već znamo da je Riot Games, popularni izdavač koji stoji iza League of Legends-a, konačno najavio veliki broj igara, čime mogu da opravdaju naziv svoje forme. Ipak, neće se zaustaviti na video igrama, pošto su upravo potvrdili da će takođe raditi na velikom broju društvenih igara.

LoL petak 24.01. 16:27 Komentara: 0

Najbolji srpski LoL igrač propušta start LEC sezone zbog problema sa vizom

Najbolji srpski League of Legends igrač, Aljoša ”Milica” Kovandžić se prošle godine proslavio igrajući u španskoj LPL ligi za ekipu Vodafone Giants, sa kojima je i osvojio titulu. Zbog toga, ove godine je dobio priliku da zaigra za Vitality u najjačoj evropskoj ligi, gde je zamenio Danielea ”Jizuke” di Maura. Ipak, moraćemo da sačekamo još malo na njegov debi, pošto mu je odbijena radna viza, te će propustiti početno kolo, koje počinje ovog petka.

LoL četvrtak 23.01. 17:40 Komentara: 1

Riot prelepim klipom najavio novu sezonu

Kao i pre 12 meseci, Riot nas je ponovo počastio prelepim klipom, koji najavljuje novu League of Legends sezonu. Nije više tajna koliko se zapravio Riot trudi oko ovakvih klipova, ali kao i svaki put ranije, nisu razočarali. Kada je prošle godine izašao ”Awaken”, pomislili smo da nećemo uspeti da dobijemo bolji klip, a sada je na vam da presudite.

LoL četvrtak 9.01. 15:41 Komentara: 5

LoL je u 2019. godini ostvario prihod od $1,5 milijardi dolara

Riot Games i njihova popularna igra League of Legends ostvarili su još jedan veliki uspeh u 2019. godini, a to je profit od čak $1,5 milijardi dolara. To je za $100 miliona više nego u 2018. godini, ali čak $600 miliona manje nego zarada ostvarena u 2017. godini. Ipak, to nije najveći ostvareni profit za 2019. godinu, pošto je Fortnite uspeo da zaradi $300 miliona više.

LoL petak 3.01. 17:53 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu