Esports B92.net

Kada izlazi druga sezona Arcane-a?

Prošle su dve godine otkako je izašao Arcane, animirana serija smeštena u League of Legends univerzum koja je oduševila publiku širom sveta, pa čak i one koji nisu bili ljubitelji popularne igre, ili video igara generalno!

Podeli
Foto: Riot Games
Foto: Riot Games

Nažalost, nakon kratkog tizera na socijalnim mrežama koji je izašao u novembru, Riot i produkcijski tim za Arcane nam nisu otkrili nikakve dodatne detalje o seriji – sve što za sada znamo jeste da druga sezona izlazi u novembru 2024. godine. Sa jedne strane uzbuđeni smo što je konačno potvrđen izlazak, a sa druge strane tužni što moramo da čekamo još godinu kako bi gledali ovo remek delo!

Arcane je bila jedna od najiščekivanijih emisija 2021. godine, a kada je serija konačno objavljena, postala je hit senzacija kako među ljubiteljima video igara, tako i među ljubiteljima dobrih TV serija. Arcane je očarao svoje gledaoce, a nezaboravni likovi su osvojili srca istih na više načina. Animacija i muzika su dočarali kompletan svet na način na kakav samo Riot zna to da uradi.

Emisija je takođe prikupila mnogo nagrada za svoje animacije, dizajn likova i još mnogo toga, a čak je dobila i nagradu Emi za izvanredan animirani program. Arcane je oborio više rekorda tako što je postao jedna od najgledanijih Netflix serija svih vremena i u jednom trenutku se našla na broj 1 poziciji po gledanosti u čak 38 zemalja!

Ne zna se mnogo o drugoj sezoni Arcane-a jer je Riot podelio samo jedan mali tizer od finala prve sezone. Ekkov glasovni glumac Rid Šenon je rekao da će sledeća sezona „postati još bolja“ u intervjuu za Dot Esports i da su se crteži samo poboljšali od svog debija pre dve godine. Ne znamo kako je moguće da animacija bude bolja od onoga što smo imali u prvoj sezoni, ali mu verujemo na reč!

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.