Esports B92.net

Riot otkrio datum izlaska za novu League of Legends igru – Bandle Tale

Riot baš ”štancuje” ove LoL spinoff igre.

RUR
Podeli
Foto: Riot Games
Foto: Riot Games

Bandle Tale: A League of Legends Story je RPG avantura nalik na popularne naslove Stardew Valley, Spiritfarer i Animal Crossing. Igrači će imati priliku da posete Bandle City sa svojim sopstvenim Yordle karakterom, gde će se susresti sa dobro poznatim LoL šampionima, kao što su Teemo, Veigar i Yumi. Igra nudi opuštajuće iskustvo u bogatom svetu Runeterre i nije namenjena samo LoL fanovima, već i ljubiteljima gorepomenutih naslova.

Riot Forge je sada otkrio da Bandle Tale izlazi 21. februara i da će biti dostupan za PC i Nintendo Switch. Ako preorderujete igru po ceni od 24,99 dolara, dobićete nekoliko ekskluzivnih itema, uključujući Bundle Scout Hat, Bandle Scout Poro, Evergreen Cottage i Yordle recipe.

Za one koji su spremni da potroše malo više novca, Riot je spremio Deluxe ediciju po ceni od 29,99 dolara, koja pored same igre nudi DLC bundle sa Poro Pet i Backpack House skin kolekcijama, kao i Particle Effect Trails i Secret Menu packovima. U ponudi je i Collector’s Edition sa svim nagradama iz Deluxe edicije, Yordle figuricama, diplomom, stikerima, sveskom, art book-om i još mnogo toga. Postoji samo jedan problem – Collector’s Edition košta 149,99 dolara.

Kako vam se čini Bandle Tale?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.