Esports B92.net

Mesijeva i Aguerova esports organizacija predstavila novu CS2 ekipu

Još konkurencije na južnoameričkoj sceni.

RUR
Podeli
Foto: KRÜ Esports
Foto: KRÜ Esports

Argentinska esports organizacija KRÜ Esports je zvanično predstavila svoj prvi Counter-Strike 2 sastav na čelu sa veteranom Robertom ”reversive” Temtamom, koji je ranije nastupao za ekipe kao što su Isurus, Furious i Leviatan. Ovaj sastav se takmičio na otvorenim kvalifikacijama za mnoge velike turnire, uključujući PGL Copenhagen Major, IEM Chengdu i IEM Dallas.

S obzirom na popularnost kantera u Argentini i Južnoj Americi uopšte, ovo je prilično logičan potez organizacije. KRÜ je u septembru 2023. godine pokušao da oformi ekipu sa Paqueta igračima, ali je Red Canids na kraju preuzeo ovaj sastav.

”Za naš tim će igrati samo najbolji igrači. Pružićemo im sve što je potrebno kako bi napredovali”, izjavio je suvlasnik organizacije, Serhio Aguero.

Serhio Aguero je osnovao KRÜ Esports 2020. godine otkada su oformljene mnoge uspešne ekipe, uključujući Rocket League, FIFA, VALORANT i League of Legends. U novembru 2023. godine, organizaciji se pridružio Leo Mesi kao suvlasnik i jedan od članova izvršnog odbora.

Za KRÜ Esports Counter-Strike 2 sastav nastupaju:

  • Roberto “⁠reversive⁠” Temtam
  • Nikolas “⁠lenci” Lensinas
  • Joakin “⁠atarax1a⁠” Biglieri
  • Eduardo “⁠laser⁠” Češekin
  • Sebastian “⁠righi⁠” Rigi
  • Ignasio “⁠nch⁠” Devita (trener)

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.