Esports B92.net

Ostalo

U Americi odobren projekat esports arene u vrednosti od 30 miliona

Esports industrija je u protekloj deceniji ostvarila neverovatan napredak, a u Sjedinjenim Američkim Državama danas može da stoji rame uz rame čak i sa NFL-om. Kompeticija postaje jača, a broj navijača, turnira i nagradnih fondova neprekidno raste, čak i u jeku trenutne COVID-19 pandemije. Sa milionima dolara na kocki, sve više i više mladih esportista stupa na scenu.

Ostalo ponedeljak 29.03. 17:51 Komentara: 3

Xiaomi otvara Mi Fan Festival 2021

Globalni tehnološki lider Xiaomi je zvanično najavio otvaranje svog godišnjeg Mi Fan Festivala (MFF). Fokus ovogodišnje manifestacije je slogan “Istražite mogućnosti”, koji poziva širok spektar onlajn kompanija i Mi Fanova da podele svoja iskustva i razgovaraju na koji način je Xiaomi promenio njihove živote. Festival će se održati u periodu od 6. do 30. aprila.

Ostalo nedelja 28.03. 14:48 Komentara: 0

REVIEW: Logitech G102

Gejming periferija svakim danom ima sve više u svim mogućim oblicima i izvedbama, jedan od proizvođača koji je prvi ušao na ovo tržište je upravo Logitech. Dobili smo na test njihov najpovoljniji model pa je interesantno uporediti ga sa manje poznatim proizvođačima koji imaju modele u sličnom cenovnom rangu.

Ostalo subota 20.03. 18:05 Komentara: 0

5 najigranijih Valorant heroja

Polako se bližimo godišnjici Valoranta, jedne od najpopularnijih pucačina današnjice, glavnom konkurentu čuvenom Counter Strike-u i igri koja svaki dan privlači sve veći broj novih igrača. Iako se radi o taktičkom šuteru, za razliku od CS:GO-a, Valorant trenutno ima 15 potpuno različitih agenata, a svaki od njih ima potpuno poseban set magija, koji vam omogućavaju da izaberete stil igre koji vama najviše odgovara.

Ostalo utorak 16.03. 17:59 Komentara: 7
strana 1 od 2 idi na stranu