Esports B92.net

Ostalo

Pregled: Steelseries Arctics Pro

Dok čekamo da se završi testiranje čak 3 nova uređaja, odlučili smo da pogeldamo neke malo starije. Steelseries je pokušao da spoji one koji se bave gejmingom i one koji žele najbolji zvuk, praktično na granici audiofilskog kvaliteta u jednom modelu slušalica i tako smo dobili po svemu izuzetni Arctis Pro.

Ostalo petak 31.01. 15:15 Komentara: 8

Zvezda Mančester Junajted se udružila sa Fnaticom i Unicefom

Svetski poznata esports organizacija Fnatic ovih dana će se udružiti sa Unicefom, kako bi promovisali i širili pozitivni sliku o esportu. Njima će u tom zadatku pomoći popularni fudbaler Mančester Junajteda, Markus Rašford, koji će sarađivati sa FIFA zvezdom, Donovanom ”Tekkz” Hantom.

Ostalo četvrtak 16.01. 16:13 Komentara: 1

Fortnite ubacio Ninju u igru

Jedan od najpopularnijih strimera na svetu i najuticajnija Fortnite ličnost, Tajler ”Ninja” Blevins, konačno je dobio svoj personalni skin za Fortnite. Epic Games je zvanično najavio ”The Icon Series”, u kojem će polako ubacivati najpoznatije ličnosti iz zajednicu u igru, a Ninja je samo prvi u nizu.

Ostalo sreda 15.01. 16:29 Komentara: 0

Pregled: SteelSeries Rival 650

Nekada davno su bežični miševi bili da kažemo bauk u svetu gejminga – konekcija se prekidala, dešavalo se lagovanje kursora, različite smetnje i sl. Međutim u poslednjih godinu dana sve češće viđamo miševe koji nude iste ili čak u nekim segmentima bolje performanse bez kabla nego sa kablom. Upravo jedan od tih je i Rival 650.

Ostalo petak 27.12. 12:23 Komentara: 12

Nemačka uvela posebnu vizu za esportiste

Iako 2020. godina još uvek nije počela, nemačka esports zajednica može da krene da se raduje predstojećoj sezoni. Nemačka je zvanično uvela specijalnu esports vizu, koja će stupiti na scenu na proleće 2020. godine.

Ostalo četvrtak 26.12. 15:44 Komentara: 5

Zvezda ”Crnog Pantera” invesitra u esports organizaciju

Poznati američki glumac Majkl B. Džordan, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima ”Crni Panter” i ”Creed” se pre neki dan pridružio listi poznathi ličnosti koje su investirale u esports. Prema raznim navodima stranih medija, Majkl je investirao u Andbox, esports organizaciju čiji je vlasnik direktor Njujork Metsa.

Ostalo četvrtak 26.12. 14:14 Komentara: 0

Srpski predstavnici završili učešće na svetskom IeSF prvenstvu

Svetsko gejming IeSF prvenstvo počelo je pre nedelju dana u prestonici Južne Koreje, a Srbija je na istom imala predstavnike u tri različite igre: PES 2020, Tekken 7 i Dota 2. Iako smo se nadali da će naši uspeti da se vrate sa medaljama, ovoga puta će se vratiti praznih ruku, ali ostvaren rezultat u svakom slučaju nije razočaravajuć.

Ostalo utorak 17.12. 11:30 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu