Esports B92.net

Ostalo

Pregled: Logitech G815 i G915

Gejming industrija stalno ide napred i to znači da stalno pokušava i da pronađe nove i inovativne načine kako se ljudi igraju. Tako je neko došao na ideju da bi bilo dobro napraviti mehaničku gejming tastaturu sa low profile – niskim tasterima kakve obično viđamo na laptopovima ili recimo na Apple proizvodima. Logitech je tu implementirao i svoje potpuno nove svičeve tako da smo dobili izuzetno zanimljiv rezultat.

Ostalo sreda 20.11. 14:20 Komentara: 1

Otvorene prijave za 5G Gejming Arenu

Telenor i RUR vas pozivaju na veliki 5G Gejming Arena Fortnite, Clash Royale i Brawl Stars turnir u Tehnološkom Parku na Zvezdari. Ovaj događaj će se održati od 26-28. novembra, tako što će se svaki dan biti posvećen jednoj igri.

Ostalo sreda 13.11. 20:45 Komentara: 0

Pregled: MSI GTX 1660Ti Armor OC i Gaming X

Nvidia je ambicionzno započela kampanju za RTX grafičke kartice koje imaju Ray Tracing mogućnosti ali se ispostavilo da ih i malo naslova podržava za sada, a i da su poprilično poskupe. Kako konkurencija ne sedi skrštenih ruku Nvidia se našla u problemu gde nije imala aktuelne kartice srednjeg ranga pa su odlučili da urade osvežavanje svojih modela bez RTX instrukcija i tako smo dobili jednu od traženijih kartica trenutno – GeForce GTX 1660 Ti.

Ostalo utorak 12.11. 16:10 Komentara: 8

RUR PES20 turnir, Games.con 2019

#levelovatisemora pa tako Games.con doživljava još jedan rođendan i proslavlja ga sa vama gejmerima na najbolji mogući način – turnirima. RUR Esports će ugostiti najbolje igrače sportskih igara na konzolama na najvećem domaćem gejming festivalu koji se održava od 6-8 decembra.

Ostalo petak 8.11. 12:47 Komentara: 0

REVIEW: Lenovo Legion Gaming Headset

Lenovo pokušava da se probije na tržište gejminga kako svojim desktop i laptop računarima, monitorima, tako i periferijama. Na red su došle i gejmerske slušalice koje su u mnogim stvarima zaista impresionirale, ali negde kao da je plaćen danak neiskustvu.

Ostalo četvrtak 7.11. 16:04 Komentara: 0

RUR FIFA20 turnir, Games.con 2019

#levelovatisemora pa tako Games.con doživljava još jedan rođendan i proslavlja ga sa vama gejmerima na najbolji mogući način – turnirima. RUR Esports će ugostiti najbolje igrače sportskih igara na konzolama na najvećem domaćem gejming festivalu koji se održava od 6-8 decembra.

Ostalo četvrtak 7.11. 11:44 Komentara: 0

Rur organizuje brojne turnire na ovogodišnje Games.conu

Games.con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu i ove godine kao i prethodnih, RUR če organizovati brojne turnire od 6-8. decembra. Pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.con predstavlja najnovije svetske gejming hitove hitove, tehnološke inovacije i turnire sa brojnim vrednim nagradama.

Ostalo četvrtak 31.10. 18:03 Komentara: 1

Warcraft III: Reforged Beta počinje ovog vikenda

Dugo iščekivani izlazak Warcraft trojke nam je sve bliži, što nam i nagoveštava izlazak multiplayer Beta vezije ovih dana. Ova vest stigla je sinoć i obradovala je veliki broj fanova, te će igrači za par dana moći da isprobaju Human i Ork rase u 1v1 i 2v2 mečevima. Undeadovi, Night Elfovi, kao i ostale mape stižu u narednim nedeljama.

Ostalo sreda 30.10. 13:25 Komentara: 11

Intervju sa Stefanom ”kepa” Slavkovićem – predstavnikom Srbije na svetskom PES20 šampionatu

Stefan ”kepa” Slavković je jedan od najboljih PES20 igrača na ovim prostorima, status koji je odbranio 5. oktobra u Domu Omladine Beograda. Na IRL šampionatu tog dana, takmičilo se preko 200 igrača, da bi na samom kraju kao pobednik izašao baš on.

Pored velikog broja turnira na kojima se takmičio, što u Srbiji, tako i u inostranstvu, Stefan je već imao priliku da predstavlja našu zemlju. U Kini je tada zauzeo treće mesto, ali ovoga puta je samouveren da može da napravi još bolji rezultat.

Ostalo utorak 22.10. 18:49 Komentara: 0
strana 1 od 3 idi na stranu