Esports B92.net

Probudite kreativca u sebi sa novim umetničkim 3D kursom!

Procenjuje se da će gejming industrija do 2025. godine dostići vrednost od skoro 270 milijardi dolara, daleko više od filmske industrije, zbog čega se dizajn video igara ističe kao posao budućnosti.

RUR
Podeli

Sa ubrzanim razvojem tehnologije, u ovoj industriji se na godišnjem nivou otvaraju mnoge nove pozicije. Jedan od najrazvijenijih i najperspektivnijih sektora u svetu gejminga je kreativni sektor, zbog čega potražnja za zaposlenima u struci konstantno raste. Sa novim 3D Art, 2D Art i VFX (vizuelni efekti) kursevima koje organizuje Wargaming, možda ćete i vi dobiti priliku da pokažete vašu kreativnu stranu i da pretvorite vašu pasiju u profesiju. Ovi kursevi su primarno usmereni na mlade i perspektivne studente iz Srbije, i potpuno su besplatni.

Pored pomenutih kurseva za umetnike, Wargaming nudi i Maintenance program, putem koga ćete naučiti osnove softverskog inženjerstva.

Vođeni iskustvom i znanjem najvećih eksperta gejming industrije, programi ovih kurseva vešto kombinuju teoriju i praksu, i nude neprocenjivo znanje svim polaznicima, zbog čega je broj mesta ograničen. Što se predznanja tiče, potrebno vam je znanje engleskog jezika kako biste mogli da pratite nastavu i adekvatno koristite priložene softvere.

Svi kursevi će se održati onlajn. Najboljim polaznicima koji ispune sve zadatke i koji dobiju preporuke od svojih mentora će biti ponuđena plaćena praksa u Wargaming kancelariji u Beogradu. Pored dobre zabave i stečenog iskustva, ovi kursevi vam pružaju i odličnu prilika da izgradite karijeru u industriji video igara – ko zna, možda ćete i vi jednog dana raditi u velikom gejming studiju i dizajnirati neku novu, modernu AAA igru.Upis za 3D Art, 2D Art i VFX kurseve počinje 12. februara, dok upis za Maintenance kurs počinje 19. februara. Za prijavu i dodatne informacije o svakom kursu posetite ovaj link.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.