Esports B92.net

Zero Tenacity se plasirao na Closed Qualifier za RMR

Balkanska Counter Strike ekipa Zero Tenacity sinoć je napravila veliki podvig pošto su kroz surove kvalifikacije na kojima se takmičilo preko 2000 ekipa uspeli da obezbede jedno od četiri mesta koje ih vodi u naredni krug, poslednji pred Major RMR!

RUR
Podeli
Foto: Valve
Foto: Valve

Prethodnih nedelju dana odigrala su se četiri kvalifikaciona turnira na kojima smo videli neverovatan broj prijavljenih ekipa, pa samim tim i niz problema koji su učinili da iskustvo igrača ne bude baš najlepše! Zero Tenacity u prva tri navrata nije imao dovoljno sreće, ali kroz poslednje, iliti četvrte kvalifikacije, uspeli su da naprave sjajan rezultat.

Savladali su veliki broj timova, pre nego što je usledio meč odluke protiv Passion UA. To je ujedno bio i jedni BO3 meč koji su odigrali tokom kvalifikacija.

Ukrajinska ekipa je vrlo nezgodan protivnik, ali naši momci su pokazali da su spremni za svaki izazov. Na prvoj mapi smo gledali produžetke, gde je Z10 došao do pobede rezultatom 16-13, ali je onda usledio Mirage, gde je posao bio mnogo lakši. Sa ovih 2-0 Zero Tenacity se zvanično plasirao u naredni krug kvalifikacija, čime su ostvarili jedan od najvećih uspeha u njihovoj Counter Strike karijeri.

Tokom Closed Qualifier-a spadaće u jedne od austsajdera, ali kao što je iNation pre manje od godinu dana uspeo da se plasira na RMR, verujemo da će i Zero Tenacity uspeti da napravi nekoliko iznenađenja!

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.