Vesti -

Vučić na novoj deonici Moravskog koridora: "Divno izgledaju ovih novih 11km auto-puta" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se provozao deonicom Moravskog koridora Makrešane-Koševi koja je danas puštena u saobraćaj.

Izvor: B92.net
Podeli
Foto: printscreen Instagram buducnostsrbijeav
Foto: printscreen Instagram buducnostsrbijeav

"Upravo sam vozio novom deonicom auto-puta od Makrešana do Koševa na Moravskom koridoru. Divno izgledaju ovih novih 11km auto-puta. Ponosan na Srbiju i njene ljude. Srbija ne sme da stane", napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

Puštena u saobraćaj deonica Moravskog koridora: "Do 1. januara nema putarina"

Deonica Moravskog koridora Makrešane - Koševi na autoputu od Pojata do Preljine (E761) puštena je danas u saobraćaj.

Do 1. januara neće se naplaćivati putarina na deonici auto-puta od Pojata do Koševa, to jest visina putarine na novim naplatnim stanicama odgovaraće tarifi za postojeću naplatnu stanicu "Pojate", saopštili su Putevi Srbije.

"Puštanjem u saobraćaj poddeonice Makrešane - Koševi, uspostaviće se zatvoreni sistem naplate putarine na delu autoputa od Pojata do Kruševca (Koševa), odnosno, u funkciji biće naplatne stanice Ćićevac, Kruševac Zapad i Koševi, dok će naplatna stanica Pojate biti stavljena van funkcije (kroz nju će se samo prolaziti)", naveli su iz Puteva Srbije.

Deonica Makrešane - Koševi je otvorena za saobraćaj u 15 časova. Uključenje i isključenje sa autoputa u denivelisanoj raskrsnici "Kruševac - Istok" do daljnjeg neće biti moguće.

Vučić: "Gradi se mnogo bolnica, stižu mamografi, nastavljamo sa lečenjem retkih bolesti"

Danas se pušta u saobraćaj deo Moravskog koridora od Makrešana do Koševa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.