1. Grozim se tzv. demokrata. Bolji su pravi komunisti, bar znas sa kim imas posla! A ovi, 'demokrate', sole pamet kako i sta treba raditi a kad uzmu vlast...Isti taj Micunovic je 1968 trazio vise socijalizma! Kazu i da je bio saradnik SDB-a u doba imformbiroa! Slicni su mu Draskovic, koji je sedamdesetih doprineo da L. Stojanovic zavrsi u zatvoru zbog svog filma! Ili Seselj koji je bio ortodoksni komunista, doktorirao na marksistickim idejama, onda se odrekao komunizma ali ne i doktorata. Kao kad bi neki bakteriolog "otkrio' novu bakteriju i na tom doktorirao, pa se kasnije dokazalo da i nije bas nova ali eto doktorat ostaje! Ili Mihajlovic koji je pomogao, kao i Seselj i Draskovic, da Milosevic ostane na vlasti mnogo duze nego sto je trebalo... Sve je to duhovna beda i izlecicemo se tek kad dodu novi, nekorumpirani, narodu odani...Ako dodu...
  (zoka, 17. jun 2002 00:54)

  # Link komentara

 2. Postovani gospodine Micunovicu, mada nikada nisam bio vas politicki simpatizer ipak smatram vas casnim i postenim covekom, te upravo zbog toga molim vas da se i licno zalozite da do izbora na svim nivoima dodje sto pre, jer u suprotnom ostacemo i bez drzave i bez naroda.
  Sa dubokim postovanjem i uvazavanjem.
  (Krstan Kovjenic, 16. jun 2002 22:17)

  # Link komentara

 3. Izbori za republicki parlament su totalno nepotrebni!Odjednom se sve zabrinuli oko demokratije. 15 godina je ovde zario i palio narodni upropastitelj, a sada kada prvi put posle jako puno vremena imamo jako dobru Vladu+ekonomski tim koje svi hvale i priznaju u Evropi i Americi, i sada ne mozemo toj i takvoj vladi da damo sansu i mandat za 4 godine. Ma nemojte! Trebaju izbori zato sto nacionalisti i mutikase misle da mogu da osvoje vise vlasti! Oni bi nam sve probleme resili za minut! Nije nego! Dosta nam je tih mutikasa i nacionalista, daj da probamo nesto drugo za 4 godine, a ako se ovi sada posle 4 godine pokazu losim, lako cemo onda da glasamo ponovo za mutikase i nacionaliste.
  (Sofija, 16. jun 2002 18:15)

  # Link komentara

 4. Napokon prava konstatacija.
  Problem je Djindjic i koncetracija vlasti, a osstrim na osstro u Srbiji ne bi trebalo visse da se ide (DSS protiv DS i obrnuto).
  Takodje prekomerno povlaccenje DSS i Kosstunice nije opravdanje niti korisno za Srbiju..
  Predlazzem joss jedanput da se sve stranke sa srodnim programima a sebe nazivaju "demokratskim" pokussaju otrgnuti od sitnih i liccno sopstvenisticckih interesa okupe oko jezgra (najmanjeg zajednicckog sadrzzioca) svih stranaka i pokussaju napraviti jak demokratski blok gde bi se rukovodsvo izabralo glasanjem na kongresu ujedinjenja ili sliccno.
  Nije neostvarivo i ovo bi trebao po meni da pokrene Djindjic possto bi bilo logiccno da se novi blok zove Demokratska stranka a da se on liccno kandiduje za predsednika te nove stranke i da osmisli i otvori izbornu trku za rukovodstvo sa podjednakim ssansama za sve. Ko ne prihvati nadam se da che ostati sa strane i bez znaccaja na politiccki zzivot Srbije. ZZivela Srbija!
  (Milos Ilic, 16. jun 2002 18:08)

  # Link komentara