Vesti -

Vučić: Za sedam dana kreću radovi; "Tražićemo nekoliko milijardi da uložimo u puteve" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je izgradnju novog puta.

Izvor: Tanjug, B92.net
Podeli
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas selo Pambukovica u blizini Uba i najavio da će već za nedelju dana početi radovi na rekonstrukciji puta od Pambukovice ka Ubu u dužini od 12 kilometara, koji će biti završen do Đurđevdana, 6. maja.

"Došao sam ovde ne prvi, već treći put, a jedan put smo u Pambukovici uradili kako valja. Moramo da uradimo put prema Ubu od 12 km, kompletnu rekonstrukiju. To je 250 miliona", rekao je Vučić obraćajući se građanima.

Za Đurđevdan će neko drugi doći da otvori put do Uba, rekao je Vučić i istakao da će biti potpuno nov i kao pista.

Dodao je da treba da se uradi i put ka Koceljevi, od Pambukovice do puta Valjevo - Šabac, gde bi radovi trebalo da krenu za mesec i po dana.

"Tražićemo nekoliko milijardi da uložimo u puteve", rekao je Vučić.

"Očekujem da vas u narednih mesec dana obavestimo koliko ćemo milijardi evra da uložimo po Srbiji. Da u svakom selu osetite boljitak", rekao je Vučić tokom obraćanja građanima.

Vučić je rekao da je suština u tome da država bude jaka i da Srbija to danas jeste.

"Država danas dobro radi i ljudi se toga sete kada prođe vreme i pomalo smo razmaženi i čekamo da nam sve država završi, a ako nam ne završi uvek je država kriva. Hteo sam da se zahvalim vama koji razumete da nije lako i hoću da naravimo još mnogo puteva. Tačno je da samo snažna država to može da uradi, ova oba dela neće ispasti manje od šest miliona evra, a imamo mnogo Pambukovica u Srbiji i drugih mesta", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.