0

Zašto bi već danas trebalo da upišete master studije?

Poslovno okruženje 21. veka zahteva od zaposlenih ljudi, ali i onih koji su još uvek u fazi školovanja, da razmišljaju šta bi bio sledeći korak u njihovom akademskom usavršavanju. Master studije su najčešći izbor velikog broja svršenih studenata osnovnih studija, ali i onih koji su odlučili da na ovaj način razvijaju svoju karijeru. Razloga da i vi upišete master studije već danas ima mnogo, a mi vam u daljem tekstu predstavljamo nekoliko najvažnijih i otkrivamo zašto je baš sada pravi trenutak za ovaj korak.

ITAcademy za Dan sistem administratora obezbeđuje do 696 € popusta

Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se Sys Admin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom.

Ove godine smo im svi posebno zahvalni, jer bi bez njih ceo svet stao usled pandemije koronavirusa i izolacije na koju smo bili primorani!

it akademija | pr ponedeljak 27.07. 12:42 Komentara: 0

Prvi IPMA registrovani trening program u Srbiji na BusinessAcademy!

Menadžer projekata je zanimanje koje je u ekspanziji i sve je veća potražnja na tržištu rada za osobama koje poseduju znanja i veštine za vođenje kompletnih poslovnih projekata od početka do kraja. Za sve one koji žele da se bave ovim poslom imamo dobru vest. Sada imate priliku da u Srbiji učite po standardima i kriterijumima IPMA, globalne asocijacije iz projektnog menadžmenta, i da na kraju školovanja steknete prestižni, međunarodni IPMA sertifikat, koji će vas značajno izdvojiti od konkurencije kada budete tražili ili želeli da promenite posao.

it akademija | pr petak 26.06. 13:13 Komentara: 0
strana 1 od 29 idi na stranu