0

NASTAVA POČINJE: Zauzmite svoje mesto na ITAcademy i započnite uspešnu IT karijeru

U ponedeljak 1. novembra nova generacija budućih IT stručnjaka započeće svoje školovanje na najtraženijim obrazovnim programima ITAcademy. Na taj način za samo 12 meseci oni će steći naplativa praktična znanja i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.

Usavršavaj se na najsavremenijim umetničkim master studijama u regionu

Svi kreativci, savremeni stvaraoci i beskompromisni umetnici sada imaju priliku da svoja znanja i talente podignu na viši nivo: na Fakultetu savremenih umetnosti u toku je upis na master studije po povlašćenim cenama. Izaberite glumu, dizajn ili slikarstvo i ovladajte specijalističkim znanjima i veštinama koji će vam omogućiti da steknete vredno akademsko zvanje i postanete važan deo kreativne industrije.

it akademija | pr sreda 13.10. 13:06 Komentara: 0

Ovo je najbolja last minute ponuda koju ćete pronaći ovog leta

Da li ste i vi među onima koji jure last minute ponude turističkih agencija kako bi uz ogromne popuste letovali na što atraktivnijim destinacijama? E pa, ovih dana se pojavila još jedna fantastična last minute ponuda, koja vam može omogućiti da nikada više ne razmišljate o tome koliko zarađujete, gde ćete putovati ili čak živeti i raditi!

it akademija | pr petak 20.08. 16:15 Komentara: 0

Šta ako vaš mali maturant nije upisao školu koju želi?

Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo srednju školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će upisati školu koja ga ne zanima, u demotivišućem okruženju, koje će oslabiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog trenutne treme, loše koncentracije, jednog propuštenog pitanja?

it akademija | pr nedelja 11.07. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 35 idi na stranu