Otkrijte koje onlajn-zanimanje najbolje odgovara vašim talentima i interesovanjima

U današnjem digitalnom dobu, da biste dobro zarađivali, praktično ne morate da izlazite iz kuće. Sve što vam je potrebno jesu računar i internet konekcija.

Podeli
Foto: LINK group/Promo
Foto: LINK group/Promo

Mogućnosti za razvijanje onlajn-karijere zaista su gotovo neograničene. Osim što postoji veliki broj zanimanja, svakodnevno nastaju nova. Sa bezbrojnim platformama, alatima i resursima udaljenim svega jedan klik, lako možete da pronađete put koji najbolje odgovara vašim jedinstvenim talentima i interesovanjima.

Bez obzira na to da li ste kreativac, imate sklonosti ka organizaciji ili dobar njuh za unosan posao, u digitalnom svetu sigurno postoji prava karijera za vas koja čeka da je otkrijete. Međutim, mnogo izbora često dovodi do uobičajenog problema: kako odabrati baš onu karijeru koja odgovara vašim interesovanjima i talentima.

Zahvaljujući ovom besplatnom testu, za čije popunjavanje vam je potrebno svega 7 minuta, možete saznati koja onlajn-karijera najviše odgovara vašim (skrivenim) talentima i afinitetima.

Rešite test i saznajte gde vas čeka uspeh.

Profitabilna oblast sa brojnim zanimanjima

Onlajn-sfera pruža svima šansu i dovoljno je raznovrsna da u njoj profesionalnu sreću mogu pronaći osobe najrazličitijih interesovanja – od onih umetnički nastrojenih do onih sa tehničkim sklonostima. I, naravno, svih onih između te dve strane.

Tako, na primer, ukoliko ste osoba koja voli da kupuje na internetu i redovno posećujete onlajn-izloge, onda verovatno znate šta biste želeli da vidite u brojnim internet prodavnicama. Upravo zbog toga bi e-prodaja mogla da bude oblast koja bi vam omogućila da realizujete svoje talente i interesovanja.

S druge strane, „zavisnici” od različitih vrsta onlajn-sdržaja mogu pronaći sebe u onlajn-komunikacijama i baviti se nizom poslova: od kreiranja pisanog i video sadržaja do efektnog prenošenja poruka široj javnosti.

Oglašavanje je još jedna dinamična i uzbudljiva oblast onlajn-poslovanja koja vam omogućava da istražujete ciljnu grupu i testirate različite oglase kako biste što bolje plasirali svoj proizvod. Ukoliko imate dara za strategiju, oko za detalj i dobru priču, razuđena oblast digitalnog marketinga i poslovanja mogla bi biti pravi izbor za vas.

Kombinacija je zaista mnogo, zbog čega je najbolje da rešite ovaj test i tako saznate koje konkretno onlajn-zanimanje je najbolje za vas.

Rezultati stižu na vaš imejl za 24 časa

Svega jedan dan deli vas od saznanja koje može promeniti vašu karijeru, a samim tim i život.

Jedan od najbitnijih, a po mišljenju mnogih i najtežih koraka u izgradnji sopstvene budućnosti jeste da znate šta želite, odnosno da definišete svoje ciljeve. Upravo u tome će vam pomoći ovaj test. Nakon toga, ostaje lakši deo – usvajanje znanja.

Mnogi misle da je učenje najteže, ali kada znate kuda idete i šta želite, odnosno kada ste motivisani, učenje može da postane prava avantura i uživanje. To posebno važi za digitalni marketing, u kome formalno obrazovanje nije nužno, a znanja se usvajaju na praktičan i zanimljiv način.

Ovo je ujedno i razlog zbog kog je u proseku dovoljno svega 12 meseci školovanja za započinjanje uspešne karijere u ovoj oblasti. Naravno, pod uslovom da odaberete pravu školu.

Kako da postanete uspešni u onlajn-sferi za samo godinu dana?

Foto: LINK group/Promo
Foto: LINK group/Promo

Pored usvajanja znanja za zanimanje za koje ste se odlučili, internacionalno priznati sertifikati biće dokaz domaćim i inostranim poslodavcima o vašim kompetencijama i sposobnostima.

Upravo takve sertifikate, među kojima su Cambridge, CIM i IQN, možete dobiti na InternetAcademy, instituciji koja je tokom dugog niza godina u najmodernijim učionicama i pod budnim okom najuspešnijih onlajn-stručnjaka za marketing i preduzetnika odškolovala generacije i generacije digitalnih stručnjaka.

Kada vam test pokaže vaše idealno zanimanje, potražite ga na InternetAcademy ,i ukoliko postoji u ponudi, ne gubite vreme, već krenite hrabro u susret svojoj budućnosti.

Da biste napravili prvi korak, rešite test.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.