Za Novu godinu ITAcademy vam besplatno poklanja najatraktivnije kurseve

Jedna od najboljih stvari u vezi sa novogodišnjim praznicima su pokloni. A izgleda da ove godine Deda Mraz sarađuje sa ITAcademy.

Podeli
Foto: LINK group
Foto: LINK group

Naime, sa ove prestižne škole za IT rešili su da svima zainteresovanima besplatno poklone najtraženije online kurseve i tako im omoguće da u novu godinu zakorače sa veoma korisnim znanjima i veštinama koje će im pomoći u profesionalnom razvoju.

Najbolji pokloni traju čitav život, a baš takav je i ovaj koji vam ITAcademy nesebično daruje. Zato: ne dozvolite da vam ova jedinstvena prilika isklizne iz ruku, prijavite se odmah da preuzmete svoj kurs koji vam otvara vrata ka brojnim mogućnostima!

Izaberite kurs koji će vam najviše pomoći da napredujete u 2024. godini

Sa ITAcademy su ove godine rešili da obraduju sve one koji žele da se posvete svom razvoju i da im naredna godina bude obeležena uspehom. Reč je o najtraženijim kursevima koje su osmislili neki od naših vodećih stručnjaka i koji su posebno prilagođeni početnicima, ali i onima sa određenim stepenom znanja iz date oblasti.

Kursevi se pohađaju preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu i traju 30 dana, a sve što vam je potrebno su računar i internet konekcija. Vi sami birate vreme kada ćete učiti i tempo kojim ćete obavljati svoje obaveze. Na taj način moći ćete da usvajate nova znanja u skladu sa svojim rasporedom.

Ovo su kursevi koje možete da birate:

WordPress

Za one koji žele da nauče da kreiraju atraktivne sajtove pomoću najpopularnije platforme na svetu – WordPressa. Na ovom praktičnom i detaljnom kursu, po kome već godinama uče brojni polaznici ITAcademy, steći ćete znanja, korak po korak, kako da samostalno koristite WordPress i napravite sajt za sopstvene potrebe ili ponudite svoje usluge drugima.

Photoshop

Ovo je idealan kurs za kreativce koji žele da svoje ideje pretoče u opipljiva vizuelna rešenja pomoću najmoćnijeg alata za digitalnu grafiku – Photoshopa. Reč je o moćnom softveru za pravljenje svih vrsta vizuala. Bilo da ste umetnik koji želi da se izrazi pomoću savremene tehnologije ili razmišljate da započnete karijeru u dizajnu, Photoshop je nezaobilazan. Zato je ovaj kurs pravi izbor za sve one koji žele da se u digitalnom svetu istaknu svojom kreativnošću.

Digitalni marketing

Kurs digitalnog marketinga namenjen je onima koji žele da iskoriste internet i društvene mreže kao sredstvo za oglašavanje. Bez obzira na to da li želite da promovišete sopstveni biznis ili imate ideje kako biste unapredili poslovanje drugih kompanija, ovaj kurs će vam pružiti znanja i veštine neophodne za to.

Excel

Danas je poznavanje rada u Excelu ključna stavka za obavljanje velikog broja poslova i nešto što poslodavci očekuju da kandidat zna. Na ovom kursu ćete kroz mnogo praktičnih i ilustrativnih primera naučiti da u potpunosti iskoristite brojne mogućnosti koje vam ovaj alat za organizaciju podataka, analizu i donošenje adekvatnih poslovnih odluka pruža.

Time management

Vreme je novac, to već znate. Zato najviše novca imaju upravo oni ljudi koji su naučili kako da pametno rukovode svojim vremenom. Ukoliko osećate da vam je dan suviše kratak, ne uspevate da napravite zdravu ravnotežu između ličnih i profesionalnih obaveza, ili samo želite da još bolje iskoristite svoje vreme, ne brinite – na ovom kursu ovladaćete nizom konkretnih tehnika i strategija za planiranje, određivanje prioriteta i uklanjanje stresa.

Ovi vredni kursevi koje vam ITAcademy poklanja potpuno besplatno omogućiće vam da steknete nova i unapredite postojeća znanja i da započnete novu godinu na najbolji način – radom na svom ličnom i profesionalnom razvoju.

Neka ovi poklon-kursevi budu vaš prvi korak ka postizanju željenih rezultata u 2024. godini.

Ne dozvolite da vas drugi preteknu, požurite da preuzmete svoj kurs.

Internacionalno prepoznat kvalitet: ITAcademy je jedina škola u ovom delu Evrope koju su najveće svetske IT kompanije i organizacije izabrale za svog partnera

Zahvaljujući najsavremenijim ITAcademy programima koji odgovaraju najaktuelnijim potrebama tržišta i svetskim standardima, brojni polaznici iz Srbije i regiona, ali i iz Rumunije, SAD, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike i preko 120 drugih zemalja stekli su znanja i veštine koji su im transformisali život.

Mogućnost praćenja nastave tradicionalnim putem ili na daljinu, kvalitet predavačkog kadra, upotreba najnovije tehnologije i softvera u nastavi razlog su zbog kog ITAcademy postiže tako dobre rezultate u negovanju budućih IT stručnjaka i zbog čega su je neke od najvećih svetskih IT kompanija izabrale za svog partnera, među kojima su Cambridge, Microsoft, Adobe, Autodesk, CompTIA i Linux Professional Institute.

Nova godina – novi vi!

Nova godina je i period donošenja nekih odluka koje bi trebalo da unaprede kvalitet našeg života. Neka vaša novogodišnja odluka bude da u 2024. budete najbolja verzija sebe. Da to i ostvarite, pomoći će vam ITAcademy.

Preuzmite svoj poklon i prijavite se na kurs po izboru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.