Započnite godinu najboljom odlukom: Poklanjamo vam 100 evra za upis u najmodernije IT škole

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS i Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS vam poklanjaju vaučer od 100 evra na već snižene cene do čak 30%.

Podeli
Foto: LINK group
Foto: LINK group

Neka vaša novogodišnja odluka bude ulaganje u vašu i budućnost vašeg deteta. Obrazovni sistem mora da razume i pripremi učenike i buduće studente za svet van učionice ili amfiteatra, a to je upravo ono što se dešava u Srednjoj školi za informacione tehnologije – ITHS-u i Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS-u. Upisom u ove škole birate proveren put ka uspešnoj karijeri i perspektivnom zanimanju. U kom god se pravcu razvijala karijera vašeg deteta, ona mora počivati na snažnim osnovama i veštinama koje se moraju sticati kontinuirano, kroz sve nivoe obrazovnog procesa. Zato je upis u pravu srednju školu i na prave studije najbolja investicija u budućnost!

Sada je pravo vreme da iskoristite praznični popust Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS-a i Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS-a.

Prijavite se do 15. januara i ostvarite popust na školarinu do čak 30% uz poklon-vaučer od 100 evra. Na taj način osigurajte uspešnu 2024, ali i svaku narednu godinu, uz najmodernije i visokokvalitetno obrazovanje koje otvara vrata najtraženijim poslovima današnjice.

Jedinstvena kombinacija obrazovanja i živih IT projekata

Smeštanjem ITS-a i ITHS-a u središte najvećeg IT centra na našim prostorima, stvoreni su uslovi za napredni vid školovanja kakvim se može pohvaliti malo koja obrazovna ustanova.

Na samo pedesetak metara od kabineta za nastavu nalaze se vrhunski inženjeri kompanije Comtrade, koji svakodnevno primenjuju baš ona znanja koja se prenose na časovima i stvaraju softverske i hardverske proizvode koji se koriste širom sveta.

Rezultat svega toga je najsavremenija i najsveobuhvatnija edukacija za buduće IT eksperte, koja se sprovodi kroz devetogodišnji ciklus školovanja: četvorogodišnja Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, nakon koje učenici školovanje nastavljaju na trogodišnjoj Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije, a zatim upisuju i dvogodišnje master studije na ITS-u i tako zaokružuju svoje široko obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Foto: LINK group
Foto: LINK group

Pravi trenutak da donesete najbolju novogodišnju odluku

Kvalitetno i temeljno obrazovanje je ključni korak na putu prema prestižnim univerzitetima i budućem uspehu, koji vam otvara vrata za perspektivnu karijeru u oblasti informacionih tehnologija.

Stavite obrazovanje na vrh liste prioriteta i rezervišite svoje mesto na vreme! Broj raspoloživih mesta po ovim uslovima je ograničen, stoga ne čekajte predugo!

Ukoliko vaše dete obožava kompjutere, neka mu ta strast umesto hobija postane dobro plaćeno zanimanje. Obezbedite mu tražene IT veštine i osigurajte uspeh. Požurite, prijavite se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.