Vesti -

Prihvaćena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada na KiM

U Prištini je usvojena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada te kompanije na KiM, odnosno o brisanju firme "MTS d.o.o" iz registra preduzeća.

Izvor: Tanjug, B92.net
Podeli
Foto: Andrej Privizer / Shutterstock.com
Foto: Andrej Privizer / Shutterstock.com

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je Tanjugu 30. avgusta da je Telekom Srbija u Prištini podneo žalbu na rešenje o zabrani rada na Kosovu i Metohiji, odnosno o brisanju firme "MTS d.o.o." iz registra preduzeća.

On je tada rekao da očekuje pozitivan rezultat.

"Izuzetno smo zadovoljni navedenom odlukom, koja potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS d.o.o, a u skladu sa vladavinom prava. Nakon velike i teške borbe, za sada je istina pobedila, a što je od ogromnog značaja za naše zaposlene, korisnike i ljude koji žive na Kosovu i Metohiji. Ovo je samo početak u daljem radu i razvoju MTS d.o.o., koja će sigurno postati lider kvalitetom i raznovrsnošću svojih usluga. I ovoga puta želim da kažem, da smo tek počeli i da su velike stvari tek pred nama! Posebno želim da zahvalim predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ostalim predstavnicima naših institucija na svom mukotrpnom radu, posvećenosti i zalaganju tokom ovog izuzetno teškog postupka. Takođe, veliko hvala dugujemo predstavnicima međunarodne zajednice i svim akterima dobre volje koji su bili od neizmerne pomoći da u ovom slučaju pravo i pravda pobede", rekao je Lučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.