Vesti -

Počeli radovi na izgradnji nove benzinske stanice na auto-putu "Miloš Veliki"

Gradonačelnik Čačka i zamenik generalnog direktora kompanije NIS obišli su lokaciju na kojoj su započeti radovi na izgradnji benzinske stanice "Sokolići 2".

Izvor: B92.net
Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

Reč je o drugom maloprodajnom objektu NIS-a na auto-putu "Miloš Veliki" koji će poslovati pod Gazprom brendom.

Nova benzinska stanica nalaziće se u blizini Čačka, u smeru od Preljine prema Beogradu, a završetak radova očekuje se do kraja tekuće godine.

Najnovija benzinska stanica NIS-a biće izgrađena prema najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima i predstavljaće jedan od najmodernijih objekata u maloprodajnoj mreži NIS-a. Između ostalog, posedovaće vrhunsku digitalnu tehnologiju, kao i četiri "ostrva" sa multifunkcionalnim automatima za točenje svih vrsta derivata.

Foto: NIS
Foto: NIS

Pored toga, potrošače očekuje raznovrsna gastronomska ponuda kao i bogat izbor robe široke potrošnje koja je dostupna u okviru Drive Café restorana.

Za izgradnju ovog savremenog objekta NIS će izdvojiti više od 4,5 miliona evra, a kako bi svojim potrošačima obezbedila vrhunski kvalitet usluga i najbolje korisničko iskustvo, na najnovijem maloprodajnom objektu NIS-a biće angažovano 24 zaposlenih.

Foto: NIS
Foto: NIS

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, izrazio je zadovoljstvo zbog izgradnje novog modernog objekta kompanije NIS.

"Nakon dve godine od puštanja u rad benzinske stanice "Sokolići 1", danas obilazimo drugi maloprodajni objekat, "Sokolići 2". Reč je o osmom maloprodajnom objektu NIS-a na teritoriji Čačka. Sama kompanija u našem gradu zapošljava više od 170 ljudi. Želim da dodam da smo u proteklih sedam godina, koliko sam ja na ovoj poziciji, zajednički realizovali i 44 sjajna projekta u okviru programa društvene odgovornosti NIS-a "Zajednici zajedno”. Nešto više od 80 miliona dinara je NIS uložio u zdravstveni segment, obrazovanje, teretane na otvorenom, igrališta na otvorenom u Čačku. Zaista značajna podrška jedne društveno odgovorne kompanije kao što je NIS za naš Grad", rekao je Todorović.

Foto: NIS
Foto: NIS

Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, rekao je da Grad Čačak i kompanija NIS gaje dugogodišnje partnerstvo.

"Pre nego što sam došao na gradilište, prošao sam gradom i hoću da čestitam svim Čačanima jer se vidi koliko energije i znanja ulažu u razvoj svog grada. Grad je sve lepši i čistiji i postaje industrijski centar u kome se pruža mnogo prilika za mlade ljude i razvoj njihovih karijera. Iz razgovora sa gradonačelnikom shvatio sam da postoje ozbiljni planovi i ideje za razvoj grada, ne samo kao industrijskog grada, već i kao turističkog centra. Poznajući gradonačelnika verujem da će ti planovi biti i ostvareni. Sa naše strane, mogu da kažem da će do kraja godine na ovom mestu Čačak dobiti najbolju benzinsku stanicu u celoj zemlji, sa najnovijom tehnologijom", rekao je Smirnov.

Foto: NIS
Foto: NIS

Na tržištima Srbije i regiona NIS upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i Gazprom. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica Gazprom posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije.

Foto: NIS
Foto: NIS

Pažljivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, kao i ostalih proizvoda i usluga, NIS-ove benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača.

Benzinska stanica "Sokolići 2" biće 28. maloprodajni objekat Gazprom premijum brenda u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.