Vesti -

Mali potpisao ugovore o dodeli 4 stana iz nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" FOTO

Siniša Mali potpisao je danas ugovore kojima su vlasnici četiri stana u Beogradu postali dobitnici u 3. i 4. krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ nr
Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ nr

Ministar finansija Siniša Mali se uz čestitke posebno zahvalio na tome što su učešćem doprineli izgradnji svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije, i pozvao sve da uzimaju fiskalne račune.

"Po prvi put je ova nagradna igra digitalna, sa kju ar kodovima. Verovali ili ne, u ovom trenutku imamo skoro 100 miliona računa koji su poslati i više od 900.000 aktivnih aplikacija igrača. Taj broj raste iz dana u dan", rekao je on.

Dodao je da se tako uspešno gradi svest građana da je važno da se bore protiv sive ekonomije i uzimaju račune.

"I tako gradimo lepšu, uspešniju i bolju Srbiju koju na kraju krajeva ostavljamo našoj deci", rekao je on. Dobitnicima je poželeo lepe trenutke u dobijenim stanovima, kao i sreću i uspeh njima i porodicama.

"I da i našoj i vašoj deci kroz ovakve programe damo mogućnost da svoje snove ostvare u lepšoj, boljoj i uređenijoj Srbiji", poručio je on.

Dobitnik stana Kristijan Cudar rekao je da dobijanjem ovog stana rešavaju stambeno pitanje jer sa porodicom žive kao podstanari.

"I dalje traje čestitanje. Neverovatna stvar da sam poslao 42 računa i dobio stan", rekao je on i dodao da još uvek ne može da veruje.

Poručio je svima da igraju i da se nadaju. Željko Mijatović je rekao da još nisu svesni da su dobili stan.

"Sa stanom još ništa ne znamo. Ostavićemo deci kad krene školovanje da imaju svoj krov nad glavom. Presrećni smo", rekao je on.

Studentkinja Mina Luković zahvalna je što postoji nagradna igra i kaže da je presrećna jer je dobila stan.

"Nisam ovo očekivala. Zaista želim svima ovu sreću. Ili ću se useliti, iako bih volela da ostanem u studentskom domu, gde živim, jer je tu društvo. Ali ako to ne bude moguće, verovatno ću se useliti u stan", rekla je ona.

Dobitnik stana Zoran Stojčić kaže da mu je dobitni račun bio od 790 dinara iz prodavnice u Beški.

"Pozdravljam prijatelje, rodbinu i moje Beščane", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.