Vesti -

Kompanija dm i ove godine jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji

Kompanija dm drogerie markt plasirala se među 20 najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, u okviru istraživanja TalentX, koje je sproveo portal Poslovi Infostud.

Izvor: B92.net
Podeli
Foto: dm drogerie markt
Foto: dm drogerie markt

Priznanje za jednog od najomiljenijih poslodavaca i ove godine je dodatno učvrstilo poziciju drogerijskog lanca kao jedne od najtraženijih kompanija za rad, profesionalno napredovanje i stručno usavršavanje, saopšteno je iz kompanije.

"Posvećenost svakom pojedincu u kompaniji, kao i ličniji pristup zaposlenima, nešto je što nas kao poslodavca definiše. Motivisanost, zalaganje i trud zaposlenih merilo su uspeha naše kompanije. Izuzetna nam je čast što smo se i ove godine, po mišljenju ispitanika, plasirali među prvih 20 poslodavaca u Srbiji i što smo prepoznati kao kompanija koja zaposlenima pruža osećaj zadovoljstva, sigurnosti i mogućnosti napretka na ličnom i profesionalnom planu. Nastojaćemo da i u budućnosti održimo status kompanije za primer i da zaposlenima obezbedimo prijateljsko radno okruženje idealno za svaki vid usavršavanja, ali i dobar balans privatnog i poslovnog života", izjavila je Aleksandra Olivera Koriči, direktorka dm drogerie markt za Srbiju i Severnu Makedoniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.