Vesti -

Gigant se vratio u život: Vojsci Srbije isporučena moćna vozila

FAP iz Priboja je, poslednjeg dana maja, Vojsci Srbije isporučio kontigent od 12 moćnih kamiona novije generacije.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

U pitanju su vozila 2228, koja će se koristiti za različite vojne namene, sa pogonima na svih šest točkova i sa dodatnim modifikacijama po zahtevima kupca.

Ovo je značajan uspeh i radnika i menadžmenta FAP korporacije, a radi se o ugovoru koji je sa Ministarstvom odbrane potpisan pre nešto više od godinu dana.

"Ovo je veliki dan za naš FAP. Uspešno smo završili jedan značajan posao, na ponos svih nas u FAP-u ali i grada Priboja. U toku je realizacija i ugovora za još 10 ovakvih vozila, a na vidiku su i drugi, veoma značajni poslovi, koji garantuju izvesniju budućnost i FAP-a i Priboja", rekao je dr Milutin Živković, generalni direktor FAP korporacije.

Uspešno završen posao stvara dobru osnovu i za nove poslovne korake pribojske Fabrike kamiona, kako u tehnološkom unapređenju tako i u realizaciji sve brojnijih poslova i ugovora koji su na vidiku.

"Naravno, novi poslovi traže i nove, pre svega kvalifikovane ljude,majstore,inženjere i radnike svih profila, kako bi se povereni poslovi uspešno realizovali. Podsetimo,nedavno je po raznim osnovama radni odnos u ovoj Korporaciji zasnovalo 90 iskusnih i mladih radnika,a vrata FAP-a otvorena su i za ljude iz susednih opština", dodao je Živković.

Evidentno, ovde se ponovo radi na duže staze i ako ovakve slike, isporuke bilo potpuno novih kamiona bilo remontovanih vozila, što češće se budu viđali u krugu FAP-a i na ulicama Priboja, onda i FAP i ovaj grad, ne treba da brinu za svoju budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.