Vesti -

Danas prvo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održaće se danas u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: printscreen Instagram mali_sinisa
Foto: printscreen Instagram mali_sinisa

Kako je saopštila Kancelarija za saradnju s medijima, za nagradnu igru vladalo je veliko interesovanje građana, a do sada je skenirano 41,1 miliona računa.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja. Iako je činjenica da je ovakav, digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina. Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre do sad. Juče do osam sati ujutru, građani Srbije poslali su 41.099.325 računa, što je zaista prevazišlo sve procene odziva, čak i one najoptimističnije.

U saopštenju se podseća da pravo na učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu. Na aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. Ovo je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije, koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do danas u podne, konkurišu za dva stana u prestonici koja će dobiti svoje nove vlasnike danas u 18 časova. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.