Vesti -

B92 Biz slavi jubilej i donosi novitete; "Često teme nalazimo i u komentarima čitalaca" VIDEO

Urednica Biz rubrike portala B92.net Ana Ristović govorila je danas o novinama koje čekaju naše čitaoce.

Izvor: B92.net
Podeli
Foto: Printskrin, TV Prva
Foto: Printskrin, TV Prva

Naime, ekonomska rubrika našeg portala napunila je 15 godina postojanja, a tim povodom spremila i brojne novitete.

"Rubrika je redizajnirana, sve sada to izgleda malo modernije i svežije. Promenili smo i koncept sadržaja, oprostili smo se sa standardnom podelom vesti na domaće, regionalne i svetske, sada smo gledali da to tematski uobličimo. To znači da neko koga interesuju potrošačke teme može da klikne na podrubriku 'Novac' i tamo se detaljnije informiše o tome, ako hoće da ulaže u bitkoin i da vidi šta se dešava na tom tržištu kliknuće na rubriku 'Kripto'... Takođe, ono što je novina i što ćemo se truditi da radimo i u budućnosti jeste da se fokusiramo na teme koje su trenutno jako važne i aktuelne, kao što su u ovom slučaju efiskalizacija i energetska kriza, a koje smo izdvojili kao posebne podrubrike", navela je Ristovićeva.

Kako je rekla, dodatni akcenat u ovom trenutku dat je odeljku "Moj kvadrat".

"Nadamo se da će naši čitaoci to prepoznati kao mesto gde će moći da se informišu o svim cenama kupovine i iznajmljivanja prostora, bilo da se radi o kući, stanu ili poslovnom prostoru, ali i da kasnije opremite taj prostor na najisplativiji način", poručila je ona gostujući na Televiziji Prva.

Zanimljiva je, istakla je, i činjenica da naša publika dosta pomaže u kreiranju sadržaja.

"Veliki broj čitalaca se, zapravo, dopisuje kroz komentare, oni su zadržali tu formu foruma na našem portalu, gde možete da pročitate brojne, čak i vrlo profesionalne odgovore, komentare u kojima ljudi dele svoja iskustva... Mi zaista aktivno čitamo sve što nam publika piše i često baš u komentarima pronalazimo inspiraciju za dalje teme kojima ćemo se baviti", kazala je Ristovićeva.

Opširnije o tome šta još spremamo za naše čitaoce poslušajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.