Vesti -

5 fijata 500L i stan čekaju nove vlasnike: U subotu izvlačenje u igri Uzmi račun i pobedi 2021

Beograd -- Prvo izvlačenje u okviru jesenjeg ciklusa nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 biće održano u subotu, 18. septembra 2021. godine od 18 časova.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/elenathewise
Foto: Depositphotos/elenathewise

Tada će svoje nove vlasnike, među odgovornim građanima koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije, dobiti pet automobila Fijat 500L kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Kako se navodi, od početka nagradne igre do danas, na dobro poznatu adresu stiglo je više od 7,3 miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima. Čini se da su građani Srbije rešili da daju svoj doprinos borbi protiv sive ekonomije više nego ikada, imajući u vidu da je samo tokom jučerašnjeg dana stiglo blizu 200.000 koverata.

Podsećaju da sve koverte pristigle od 15. aprila 2021. godine učestvuju i u svim izvlačenjima jesenjeg ciklusa.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije i. Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji, saopšteno je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.