Održano šesto izvlačenje prolećnog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" FOTO

Beograd -- U šestom, finalnom izvlačenju prolećnog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", sinoć je dodeljeno pet automobila "fijat 500L" i tri stana u Beogradu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: mali_sinisa/Instagram
Foto: mali_sinisa/Instagram

Najvrednije nagrade - dva stana u naselju Zemunske kapije i jedan u "Beogradu na vodi", dobili su Božidar Čolaković iz Vitojevaca, Biljana Jagrović iz Novog Sada i Živko Pavlović iz Boljevca.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 5.201.645 pristiglih koverti, izvukao je karatista Slobodan Bitević.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Ana Vlajankov iz Novog Sada, Mirjana Bogdanović iz Niša, Aleksandar Bobić iz Beograda, Dalibor Josipović iz Loznice i Verica Šćiban iz Kule.

Ministar finansija Siniša Mali, koji je prisustvovao izvlačenju, potvrđuje da su već vidljivi rezultati igre i zahvalio je građanima koji su slali račune.

"U Srbiji sigurno raste svest o tome da treba uzeti fiskalni račun. Svaki put kad ne uzmete račun, pojedinac ima koristi, a država gubi", istakao je Mali.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobio Ivan Todosić iz Kuršumlije.

Današnje izvlačenje, poslednje u prolećnom ciklusu, bilo je najvrednije od kada se ova nagradna igra organizuje u Srbiji, s obzirom na to da nikada do sada u jednoj emisiji nisu izvučena tri stana u prestonici.

Iz Vlade podsećaju na novinu, da će do početka drugog ciklusa nagradne igre na jesen, građani sve vreme tokom leta moći da šalju koverte sa računima i slipovima.

Sve pristigle koverte će, zajedno sa svim poslatim od aprila, biti u konkurenciji za nagrade i u jesenjem ciklusu.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovol?no napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 179 idi na stranu