Pogledajte kako teku radovi na obilaznici oko Beograda VIDEO

Obilaznica oko Beograda primer je višedecenijskog nemara za koji vezujemo samo konstantnu priču o rokovima, ocenjuje ministar građevinarstva Tomislav Momirović.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija: EPA, RICCARDO DALLE LUCHE
Ilustracija: EPA, RICCARDO DALLE LUCHE

Sporan snimak

Podsetimo, povodom komentara na snimak razgovora sa v. d. direktora Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom i izvođačima na obilaznici oko Beograda ministar Momirović kazao je da nije vređao ni radnike, ni Drobnjaka. Snimak pogledajte u posebnom tekstu.

"Poslednjih godina smo ozbiljno intenzivirali radove. Ovaj projekat skupo je plaćen narodnim parama i mi ga moramo završiti komplet najkasnije za dve godine", poručio je Momirović putem Tvitera.

U snimku koji je objavio na društvenim mrežama, ministar postavlja pitanje da li se iko seća kada su počeli radovi na obilaznici oko Beograda.

"Ne možemo da tolerišemo da ne postoji adekvatna dinamika. Ovaj deo - Lipak i Železnik, mora da se završi u naredna dva meseca. Mi moramo da omogućimo ljudi da koriste tu trasu koja je skupo plaćena i mi ćemo to uraditi", kazao je on.

Kako je ministar juče kazao Tanjugu, dogovoreno je da uskoro počne rad u tri smene kako bi se za dva meseca završio sektor 4, uključujući i dva tunela, od kojih je jedan Lipak koji je nedavno posetio.

"Imali smo nastavak neprijatnog razgovora od pre neki dan kada smo na obilaznici konstatovali da postoje ozbiljna kašnjenja na radovima koje je trebalo već završiti", kazao je tada Momirović.

U video-materijalu prikazao je kako teku radovi:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu