Unapredite svoja finansijska znanja na "Virtuelnom money meetup-u"

Beograd -- Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje CEFIN organizuje Virtuelni money meetup, seriju edukativnih onlajn predavanja o štednji i upravljanju finansijama.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, AllaSerebrina
Foto: Depositphotos, AllaSerebrina

Predavanja će se održati u subotu, 28. novembra od 10 do 14 časova. Svi zainteresovani će imati priliku da od predavača i panelista dobiju korisne savete u vezi sa štednjom, stambenim kreditima i upravljanjem novcem.

U okviru predavanja „Štednja i upravljanje finansijama“, Nevena Milutinović, direktorka filijale Erste banke u Beogradu, će od 10 časova kroz praktične primere iz svakodnevnog života ponuditi korisne savete o upravljanju novcem u aktuelnim izazovnim vremenima, kao i o tome kako ostvariti uštede. Takođe, odgovoriće na najčešće nedoumice i pitanja o različitim vrstama štednje.

Uslediće panel diskusija „Let’s talk about money” od 11 časova, koja se organizuje u saradnji sa Centrom za mame, tokom koje će se učesnice osvrnuti na odnos prema novcu, zaradi i trošenju, kao i na navike i uverenja u vezi sa novcem koje stičemo i prenosimo unutar porodice.

Šta sve utiče na nas dok zarađujemo, ali i dok trošimo? Šta je zdrav odnos prema novcu i kako ga steći? Koje navike i uverenja o novcu prenosimo deci? O ovim i drugim pitanjima razgovaraće Jovana Ružičić, osnivačica Centra za mame, Karolina Herbut, finansijska savetnica i predsednica CEFIN-a i Marija Mutić, koordinatorka programa finansijske edukacije u Erste Banci.

U poslednjem segmentu događaja, na edukativnom panelu posvećenom stambenim kreditima koji počinje u 12.25 časova, stručnjaci agencije za nekretnine „CityExpert“ i Erste Banke ponudiće odgovore na najčešća pitanja koja građani imaju u vezi sa ovom temom. Kroz priču o procedurama i praktične savete, pomoći će učesnicima da dobiju sve važne informacije na jednom mestu i izbegnu odlaske u nekoliko banaka.

Svi zainteresovani za „Virtuelni money meetup“ mogu se prijaviti putem linka. Učešće je besplatno, ali je prijava neophodna.

Organizaciju događaja podržala je Erste Banka, a partneri su i Centar za mame, "CityExpert" i Karolina Herbut.

strana 1 od 181 idi na stranu