Kredi agrikol neće naplaćivati kamatu medicinarima do kraja godine

Beograd -- Kao vid zahvalnosti za sve što su učinili tokom pandemije, Kredi agrikol banka omogućila je svim medicinskim radnicima finansijsku podršku.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, XiXinXing
Foto: Depositphotos, XiXinXing

Nezavisno od toga da li su klijenti banke ili ne, svi medicinski radnici koji se odluče za bilo koji kreditni proizvod u toj banci neće plaćati kamatu do kraja tekuće godine, a i nakon toga ih očekuju odlični uslovi, navedeno je u saopštenju.

"Osim besplatnog dozvoljenog minusa koji je svim medicinskim radnicima stavila na raspolaganje još na početku krize, banka je otišla korak dalje i omogućila da im svi kreditni proizvodi budu na raspolaganju bez ikakve kamate do kraja godine“, izjavio je Raško Tomaševic, rukovodilac Sektora za poslovanje sa stanovništvom.

Tako, na primer, za keš kredit u iznosu do tri miliona dinara na rok od pet godina, medicinski radnici će do kraja godine otplaćivati samo glavnicu, bez ijednog dinara kamate, a od sledeće godine, za njih će se primenjivati specijalna, povlašćena nominalna kamatna stopa od pet odsto odnosno efektivna od 0,74 odsto. Osim gotovinskih kredita, posebna ponuda važi i za auto i stambene kredite kao i za kreditne kartice i dozvoljeni minus, saopšteno je.

strana 1 od 187 idi na stranu