Vesti -

Tončev posle reakcije predsednika: Zadržaćemo sve radnike

Niš -- Vlasnik hotela Nais Ivica Tončev kaže da će hotel, uprkos ekonomskim gubicima koji predstoje, sve radnike zadržati na platnom spisku dok traje vanredno stanje.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/DIMITRIJE NIKOLIC
Foto: Tanjug/DIMITRIJE NIKOLIC

U saopštenju dostavljenom medijima Tončev navodi da su tu odluku doneli nakon reakcije predsednika Srbije, ali i, kako kaže, svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi Srbija.

"Odlučili smo da sačuvamo sve svoje radnike i njihove porodice da bismo uživali u vremenu koje dolazi nakon pobede nad koronavirusom. Ovo teško vreme zahteva solidarnost svih nas i mi želimo da pokažemo da ćemo uvek biti uz Srbiju. Nastavićemo zajednički borbu protiv korona virusa i ekonomskih posledica koje je izazvao i pobedićemo", naveo je Tončev.

On se u saopštenju koje je dostavio medijima u ime vlasnika i menadžmenta hotela “Nais” izvinjava predsedniku Vučiću, ali i radnicima koji su se uznemirili zbog mogućnosti da izgube svoja radna mesta.

Ranije danas, predsednik Vučić je na profilu “Budućnostsrbijeav” na Instagramu napisao da hotel “Nais” u vlasništvu Ivice Tončeva neće imati podršku države jer je otpustio 60 odsto zaposlenih.

Istovremeno, Vučić je ponovio molbu poslodavcima da čuvaju svoje radnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.