Aktuelno - Moj kvadrat -

Moj kvadrat

Preokret: Šta se dešava sa vikendicama?

Do skoro vikendice su bile najtraženije nekretnine za prodaju. Sve je počelo sa pandemijom i tada su doživele svoju ekspanziju kakva nije odavno zapamćena. Prema zvaničnim podacima Republičkog geodetskog zavoda situacija više nije takva. Zainteresovanost za vikendice vratila se na nekadašnji nivo.

Aktuelno četvrtak 7.03. 08:17 Komentara: 36

Tržište ovih nekretnina puca? "500 ili više će propasti"

Otkako su četiri regionalne banke u Sjedinjenim Državama koje poseduju ukupnu imovinu od 532 milijarde dolara – na čijem je čelu banka Silicijumske doline (SVB) – propale u martu 2023. godine, regionalne bankarske kompanije su pod nadzorom regulatora. A s obzirom na probleme industrije komercijalnih nekretnina (CRE), ključni fokus je bio na bankama koje su najviše izložene tom nestabilnom sektoru.

Aktuelno sreda 6.03. 12:32 Komentara: 3

"Krajem godine novi rast cena nekretnina u Srbiji"

U Srbiji počinje novi ciklus rasta na tržištu nekretnina i može se očekivati pad kamatnih stopa i povratak tražnje, ali i novi pritisak na cene i njihov rast možda već do kraja ove godine, izjavio je danas na Kopaonik biznis forumu šef odeljenja za procene vrednosti u CBRE za Jugoistočnu Evropu Nebojša Nešovanović.

Aktuelno utorak 5.03. 20:45 Komentara: 57
strana 1 od 71 idi na stranu