Biz - B92.net

Moj kvadrat

Počelo hlađenje tržišta: Cene nekretnina padaju

Rast cena i nestabilnost obeležili su tržišta nekretnina širom sveta tokom cele 2022. godine. I dok se mnogi pitaju kada kreće hlađenje tržišta, čini se da je ono već počelo i u Evropi i u Americi. Pojedini zvaničnici sada najavljuju oštriji pad, prvo na tržištu zakupa, a to bi moglo da ima i dalji epilog na celokupno tržište.

Aktuelno sreda 25.01. 08:15 Komentara: 72

Kako do stana na moru? Detaljan cenovnik nekretnina na primorju

Atraktivne lokacije oduvek su privlačile naše građane. U potrazi za nekretninama van Srbije, obično se odlučuju za lokacije na moru. U fokusu Srba najviše su Crna Gora, Hrvatska, Turska, Albanija i Grčka. Hlađenje tržišta i pad cena kakav se očekuje ove godine našim građanima ići će u prilog. Evo koliko je sada novca je potrebno za kupovinu prosečne nekretnine na moru.

Aktuelno petak 20.01. 08:15 Komentara: 15

Stan u Beogradu za manje od 400 evra? Može pod ovim uslovima

Da biste ovih dana pronašli stan za iznajmljivanje u Beogradu za relativno pristupačnu kiriju do oko 400 evra, potrebno je pomiriti se sa činjenicom da to znači ili stan daleko od centra grada ili na centralnim lokacijama ali da je to slabo osvetljena garsonjera u suterenu ili na 5. ili 6. spratu bez lifta.

Aktuelno četvrtak 19.01. 18:19 Komentara: 10
strana 1 od 29 idi na stranu