Znamo kako bi mogao izgledati ekran Samsung Galaxy Fold4 telefona

Samsung se sprema za zvanično predstavljanje svojih savitljivih telefona naredne generacije, koji će verovatno nositi nazive Galaxy Fold4 (navodno će biti izbačeno slovo "Z" iz naziva) i Galaxy Flip4.

Izvor: B92, Neowin
Podeli
Foto: Chikena / Shutterstock.com
Foto: Chikena / Shutterstock.com

Pre te zvanične objave, serija procurelih informacija i glasina nam već daje neku ideju o uređajima, a sada je dojavljivač Ice Universe na Twitteru objavio poređenje ekrana između Galaxy Fold4 i negovog prethodnika - Galaxy Z Fold3 modela.

Prema navodima dojavljivača, odnos stranica Fold4 unutrašnjeg ekrana će iznositi 6:5, u poređenju sa 5:4 odnosom koliko je imao njegov prethodnik. Kada je u pitanju spoljašnji ekran, odnso stranica će iznositi 23:9, dok je Galaxy Z Fold3 imao 24,5:9 odnos stranica.

Kako se i na fotografijama može videti, Fold4 ima više četvrtasti dizajn u poređenju sa Fold3. Pored toga, vidljivo je i da će sledeći fleksibilni telefon biti nešto kraći i širi od Z Fold3 modela.

Ice Universe pominje i da će Galaxy Fold4 imati 4400mAh bateriju, dok će Flip4 imati 3700mAh bateriju. Očekuje se Snapdragon 8 Gen 1 Plus čipset kod oba telefona, dok će Fold4 imati i podršku za S Pen pametnu olovku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.