Pogledajte kako uništiti gedžet od 3.500 dolara VIDEO

Na internetu može da se nađe svašta i ljudi su spremni na mnogo toga radi slave, klikova i pregleda. Pa zašto ne i na uništavanje gedžeta koji košta 3.500 dolara.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako se ne radi o naučnom testiranju, Apple Vision Pro se našao na testu koji je pružio neke bitne informacije o opštoj izdržljivosti uređaja.

Test, koji je sproveo YouTube kanal AppleTrack, poikazuje da korisnici neće imati problem tokom uobičajenog korišćenja Apple Vision Pro uređaja. Manje udarce i ogrebotine ne ostavljaju traga na uređaju, a sem nekih ogrebotina na prednjem staklu uređaj je potpuno funkcionalan.

Naravno, korisnicima se preporučuje da budu oprezni da im Apple Vision Pro ne ispadne iz ruku. Ali ne zbog velikog i zakrivljenog prednjeg stakla. Razlog je "slaba tačka" na traci oko glave, koja sadrži neke delikatne šarke i lako može da se ošteti nakon pada.

Najveća stvar, koja može da izazove problem je svetlosni štit nije pričvršćen za uređaj na bezbedan način i kači se samo magnetima. To znači da bi bilo potrebno izbegavati držanje Vision Pro za svetlosni štit, koji će se odvojiti i skupi gedžet će se naći na podu.

Kako se Apple Vision Pro snašao na testu izdržljivosti pogledajte u pratećem videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.