Nove Galaxy Buds slušalice imaju ugrađen OLED ekran, a evo za šta služi VIDEO

Samsung je prikazao novi par Galaxy Buds slušalica, koje privlače pažnju jer sadrže i OLED ekran.

Izvor: B92
Podeli

Samsung je tokom ovogodišnjeg CES sajma u Las Vegasu prikazao veliki broj ekrana. Tu su bili providni displeji, neobični projektori, savitljivi ekrani i drugo.

Iako se očekuje da većina ovih proizvoda stigne na tržište u nekom trenutku, Galaxy Buds sa OLED ekranom možda se nikada neće naći u maloprodaji.

Slušalice su prvi put mogle da se nađu u videu CNET-a, a vidljiva su različita kućišta za punjenje, nivo baterije i druge praktične informacije.

Uređaji, prikazani u videu, su prototipi za koje Samsung ističe da trenutno nema planova da lansira kao pravi proizvod.

Ovo nije prvi put da viđamo kućište za punjenje slušalica, koje ima ugrađen displej. U okviru JBL brenda, Samsung je prošle godine predstavio JBL Tour Pro 2, a ove godine stiže JBL Live 3 model.

Ali, koja je poenta dodavanja displeja na kućište za slušalice, kada već imamo displeje svuda oko nas? Oni su na našim telefonima, televizorima, laptopovima, pametnim satovima i drugim uređajima.

Displej na kućištu za punjenje može da se koristi za praćenje i izmenu podešavanja, gašenje ANC-a, proveravanje stanja baterije i druge funkcijee za koje biste koristili telefon.

Drugim rečima, ovaj mali ekran lak za korišćenje može da smanji vreme koje provodimo na telefonima, a to može biti od pomoći onima koji aktivno pokušavaju da smanje vremeno provedeno gledajući u ekran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.