Novi problemi za Google Pixel telefone

Pixel 7 serija se, poput prošlogodišnje, suočava sa brojnim sitnim problemima koji kvare korisničko iskustvo.

Izvor: B92, Bajtbox
Podeli
Foto: ymgerman / Shutterstock.com
Foto: ymgerman / Shutterstock.com

Google Pixel 6 serija se prošle godine "proslavila" velikim brojem grešaka. Korisnici Pixel 6 modela redovno su izveštavali o problemima s kojima su se susretali, ali izgleda da im nije došao kraj. Najnoviji problemi koji pogađaju Pixel telefone uključuju i ovogodišnju Pixel 7 seriju. O čemu se radi?

Ovih dana popriličan broj korisnika Pixel 6 i Pixel 7 modela požalio se na Redditu na probleme koje imaju u poslednje vreme. Tako najveći broj korisnika javlja da ima problem s automatskom rotacijom koja na YouTubeu jednostavno ne funkcioniše i korisnici sami moraju da menjaju tu opciju. Ali, moguće je i da se radi o problemu koji je uzrokovan od strane YouTube aplikacije.

Međutim, to nije slučaj s drugim problemima koje imaju ovi telefoni. Naime, korisnici ističu da imaju probleme i sa modemom telefona, koji u određenim uslovima ne funkcioniše, pa je potrebno da se ručno uključi i isključi avionski režim rada. Pored toga, korisnici navode da imaju problem i sa funkcijom Tap To Wake, koja ne radi kako treba ili čak ne radi nikako na Pixel 7 i Pixel 7 Pro telefonima.

Ipak, oni koji su prijavili ove probleme ubrzo su naveli da je Google u vrlo kratkom roku uspeo da ih reši, osim nekih sitnih problema, koji su i dalje prisutni. Potrebno je napomenuti da je moguće da su neki problemi u vezi sa Androidom ili nekim aplikacijama, a ne sa samim Google Pixel telefonima. Tako su npr. i neki korisnici Samsung Galaxy S20 serije prijavili da imaju problem sa autorotacijom na YouTubeu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.