Jedan prsten da svima gospodari: Prikazan Galaxy Ring

Nakon prvobitnih nagoveštaja, Samsung je prikazao svoj Galaxy Ring u fizičkoj formi tokom MWC 2024 događaja.

Izvor: B92
Podeli

Pored prikazivanja uređaja, kompanija je otkrila i neke dodatne detalje o prstenu. Galaxy Ring će se fokusirati na zdravlje i velnes, a biće dostupan u tri boje: platinum srebrnoj, zlatnoj i keramičkoj crnoj.

Samsung Galaxy Ring će se u prodaji naći kasnije tokom ove godine.

Iako nije bio dostupan za snimanje tokom sajma, oni koji su imali priliku da se upoznaju s njim kažu da je Galaxy Ring konkavni prsten i poprilično je veliki, što ne čudi s obzirom na elektroniku koja je implementirana u njega.

Ističe se da je lakši nego što bi se pomislilo, a biće ponuđen u veličinama od 5 do 13 i označen sa S do XL. Kapacitet baterije zavisiće od veličine prstena i biće u rasponu od 14.5mAh do 21.5mAh. Nije poznato koliko će baterija trajati sa jednim punjenjem.

Kada su u pitanju funkcije, Galaxy Ring će pratiti spavanje na osnovu otkucaja srca, pokrete i disanje i na osnovu toga će korisnicima davati savete.

Prsten će ponuditi i novu alatku, pod nazivom My Vitality Score, koja meri budnost kako bi korisnici mogli da vide da li su u formi. Povratne informacije će biti dostupne preko "Booster kartica" koje nude naučno zasnovane savete koristeći spavanje i druge podatke koje je prikupio uređaj.

Galaxy Ring će biti deo Samsung Health ekosistema i biće kompatibilan sa Galaxy Watch pametnim satom. Pored toga, biće kompatibilan samo sa Samsung Galaxy telefonima, ali kompanija kasnije planira da ga osposobi za rad i sa drugim Android uređajima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.