Da li vam se sviđa nova boja za iPhone 14 i iPhone 14 Plus?

U svom tradicionalnom prolećnom osveženju ponude Apple je najavio da će u prodaju pustiti novu boju svog aktuelnog modela telefona. Žuta boja rezervisana je samo za osnovne, ne i Pro modele.

Izvor: bug.hr
Podeli

Najnoviji dodatak Appleovoj ponudi telefona je – iPhone 14 u žutoj boji. Dodatkom nove nijanse, koju opisuju kao "prekrasnom žutom", osnovni iPhone 14 modeli biće dostupni u ukupno šest boja. Ponovimo, to su ponoćno crna, zvezdano bela, crvena iz linije (PRODUCT)RED, plava, ljubičasta i sada nova – žuta.

Novu boju su dobili samo osnovni modeli, dakle iPhone 14 i iPhone 14 Plus, dok se Pro varijante i dalje prodaju u četiri inicijelno lansirane boje – tamnoljubičastoj, zlatnoj, srebrnoj i svemirski crnoj.

Sve ostalo što znamo o iPhoneu 14 ostaje kako jeste: od Super Retina XDR OLED ekrana, preko sistema 12MP kamera, pa do procesora A15 Bionic, istih onih ugrađenih u prethodnu generaciju, iPhone 13.

Svi oni koji su željno očekivali baš žuti iPhone kako bi se častili ovoga proleća, moći će to da učine po istoj ceni kao i sa dosadašnjim bojama iPhonea 14. Petprodaja će početi ovoga petka, 10. marta, dok će isporuke i prodaja u prodavnicama započeti narednoga utorka, 14. marta.

Apple je istovremeno najavio i četiri nove varijante sopstvenih zvaničnih silikonskih maski: žutu, maslinastu, nebesko plavu i ljubičastu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.