Apple Watch Series 7 u novim veličinama

Apple je na "jesenjem događaju" ove godine predstavio i Apple Watch Series 7 koji stiže u novim dimenzijama kućišta i ekrana.

Izvor: B92
Podeli
Apple Watch Series 7 / Foto: Apple
Apple Watch Series 7 / Foto: Apple

Za razliku od prethodne generacije koju ste mogli kupiti u verzijama od 40 i 44 milimetra, sedma serija Appleovog sata dobila je po milimetar više. To znači i veće ekrane, razmak između ivica kućišta i ekrana sada je manji, što korisnicima donosi 20% više prostora na ekranu o odnosu na Series 6.

Veći ekran znači više sadržaja na njemu, ali i novine u interfejsu, Apple je čak prikazao i tastaturu na ekranu sata. Tamo gde nije bil novina je ponuda senzora, postavka je ista kao i u prethodnoj generaciji, kao i dizajn kućišta što znači da glasine o zaravnjenim ivicama poput onih na iPhonenu se nisu obistinile.

Apple predstavio iPhone 13 i iPhone 13 Pro

Stigli su novi iPad mini i osveženi "obični" iPad

iPhone 12s [podcast]

Ekrani, sa desna na levo: Series 3, 6 i 7 / Foto: Apple
Ekrani, sa desna na levo: Series 3, 6 i 7 / Foto: Apple

Series 7 puni se 33% brže od prethodnika, što je bitna brojka imajući u vidu da je ovo i dalje uređaj koji nudi "trajanje baterije od celog dana". Apple Watch Series 7 kretaće od $399 u SAD, a u ostatku ponude ostaju Apple Watch SE ($279) i Apple Watch Series 3 ($199).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.