Sony ima potpuno novi Walkman VIDEO

Istina je da je prošlo neko vreme od kada su audio kasete bile u modi, ali se ipak očekivalo da Sony u čast 40 godina Walkman-a bar na kratko oživi i stari audio format. To se ipak nije dogodilo, pa novi model ipak ne pušta muziku sa trake.

Izvor: Engadget, PC Press
Podeli

Novi NW-A100TPS Walkman se kaseti približava samo preko interfejsa i screensaver-a, pa se slike audio kasete smenjuju kako se menjaju numere.

Pored muzike iz lokalnog prostora za skladištenje korisnici preko WiFi konekcije mogu da biraju i numere sa omiljenog streaming servisa, a novi model funkcioniše uz pomoć Android operativnog sistema i na prednjoj strani ima logo koji je dizajniran specijalno za 40. godišnjicu.

Kada je Walkman zatvoren, te screensaver uključen, na trenutak se čini da je ponovo 1979, ali samo dok se pogled ne spusti na displej.

Pročitajte još:

Novi Walkman traje do 26 sati po jednom punjenju, ima 3,6-inčni displej i 16GB prostora za skladištenje.

Iako postoji mesto za priključivanje slušalica, a zbog kompletnog vintage ugođaja, slušalice mogu da se povezuju i preko Bluetooth-a, što je zgodnije modernom korisniku.

NW-A100TPS na evropsko tržište stiže u novembru, a po ceni od 440 evra, što nije skromna cifra, te korisnici očekuju zadovoljstvo koje će joj biti proporcionalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.