Vesti - Roland Garros 2023 -

"Manjak poštovanja prema Đokoviću je neverovatan"

Američki novinar Džon Verthajm napisao je da mu je čudno koliko se Novak Đoković malo poštuje pred duel sa Karlosom Alkarasom u polufinalu Rolan Garosa.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Zapratite nas na Instagramu.

Alkaras za sada igra sjajan turnir, redom čisti rivale bez većih problema, dok je sa Đokovićem malo drugačija situacija, jer igra sa više oscilacija, i zato mnogi vide Karlitosa kao velikog favorita.

Takav se, što bi Amerikanci rekli, narativ stvara, što se ne sviđa Verthajmu, kao i pretpostavljamo mnogima, pogotovo navijačima srpskog tenisera.

"Ne kažem da će Đoković pobediti, ali manjak poštovanja za momka koji ima 22 Grend slem titule, više četvrtfinala na Rolan Garosu od Nadala, gvozdenu mentalnu snagu unazad 15 godina kakvu nikada nećete videti u sportu... to mi je neverovatno", napisao je Verthajm na Tviteru.

Duel Đokovića i Alkarasa na programu je u petak i po svemu viđenom, Španac jeste blagi favorit, ali potceniti šampiona kao što je Novak? To je nešto što ne biste smeli da radite.

Alkaras to svakako ne čini, ali javno mnjenje je u velikoj meri na strani Alkarasa, što nema sumnje da će dodatno motivisati Đokovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.