Vesti - Roland Garros 2023 -

Međedović: I ja sam šokiran

Teniser iz Srbije Hamad Međedović nije bio zadovoljan debijem na Grend slemu.

MTIzvor: B92
Podeli
MT/B92.net
MT/B92.net

Iz Pariza za B92.net – Milan Tomić.

On je eliminisan od strane Amerikanca Markosa Girona rezultatom 3-1 u setovima.

"Bilo je lepo igrati, danas je kratko trajalo, ali je prethodno bilo fantastično. Treći set odličan, sve ostalo katastrofalno, taj treći set tek da ne bude potpuno užas. Loše sam se osećao i pre meča i u toku meča", rekao je Međedović na konferenciji za novinare i dodao:

"Bilo je malo tenzije, ali loše sam se kretao i loše sam igrao. Ne znam zašto sam se se osećao loše fizički, mentalno i teniski, moram još dublje da analiziram, i ja sam sada šokiran svime. Osećao sam se da nisam to ja, otišao sam u toalet ne bih li se trgnuo. Moraću što pre da napredujem na stvarima koje su me koštale današnjeg meča. Voleo bih da mi se ovo više nikada ne ponovi."

Međedović kaže da će izvući pouke iz ovog meča.

"Prijavio sam još jedan turnir pre trave, ali uzeću nekoliko dana slobodno, nisam bio kod kuće pet nedelja, pa nastavljam sa treninzima kako mi se ovo ne bi više nikada ponovilo", kazao je Hamad.

Hamad će napredovati na ATP listi i biće 153. što mu je rang karijere.

"Lepo je to, ali šta je, petnaestak mesta, nisam ni znao. Nemam još rang za ATP turnire, mogao bih samo da igram kvalifikacije, ali cilj mi je da pređem čelendžer nivo", zaključio je Međedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.