Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Naredna četiri dana potpuno zatvorena deonica u Beogradu – menja se i red vožnje

Tokom izvođenja radova na izgradnji priključenja Ulice nove 47 na Ulicu pukovnika Milenka Pavlovića u Batajnici doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Izvor: B92.net Beograd
Podeli
Ilustracija/Foto: BalkansCat / Shutterstock.com
Ilustracija/Foto: BalkansCat / Shutterstock.com

Radovi će se izvoditi od 23. do 26. marta na kolovozu u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića, na delu od pozicije koja se nalazi oko 250 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom carice Jelene, sledećih 292,45 metara gledano u smeru ka naselju Nova Pazova, saopštava Beoinfo.

Deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, zbog čega će doći do promena u radu linija javnog prevoza.

Vozila sa linije 700 će saobraćati sledećom trasom: Batajnica (železnička stanica) – Matrozova – Carice Jelene – Jovana Brankovića – Katice Opačić – okretnica „Batajnica”, gde će vršiti promenu smera kretanja sledećom trasom: Katice Opačić – Jovana Brankovića – Save Grkinića – Vojvođanskih brigada – Maksima Brankovića – Kralja Radoslava – Vojvode Nikole Stanjevića – "Batajnica (železnička stanica)".

Vozila sa linije 706 i 706N će u oba smera saobraćati trasom: Majora Zorana Radosavljevića – Carice Jelene – Matrozova do okretnice "Železnička stanica (Batajnica)".

Vozila sa linije 706E će u oba smera saobraćati trasom: Majora Zorana Radosavljevića – Jovana Brankovića – Katice Opačić – Novosadska – Pukovnika Milenka Pavlovića i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište "Batajnica (Centar)" za smer prema okretnici "Batajnica" za linije 700 i 706E.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta "Batajnica", "Dalmatinskih brigada" i "Drage Mihajlovića", koja u redovnom režimu koriste linije 706 i 706N u oba smera, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.