Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Izmena javnog prevoza u Bulevaru Nikole Tesle od 3. oktobra

Linije javnog prevoza u Bulevaru Nikole Tesle od 3. do 13. oktobra biće izmenjene zbog redovnih radova na održavanju, koji će se izvoditi u dve faze.

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli
Foto: AstroStar/Shutterstock
Foto: AstroStar/Shutterstock

U oviru prve faze radova od 3. do 8. oktobra biće zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Zemunu, na delu od Ulice Ušće do prvog prilaza Palati "Srbija", najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se kretati dvosmerno kolovoznom trakom koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj prema gradu.

Vozila sa 60L će se u smeru ka toplani kretati redovnom trasom, a u smeru ka Zelenom vencu trasom linije 60, odnosno iz Ulice Sajmište će saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Tokom druge faze radova od 9. do 13. oktobra biće zatvorena desna kolovazna traka u smeru ka Zemunu, na delu od prvog prilaza Palati "Srbija" do Ulice Trešnjinog cveta.

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707, za to vreme, kretaće se dvosmerno kolovoznom trakom koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj prema gradu.

Stajalište "Palata Srbija", u smeru ka Zemunu, privremeno se izmešta na poziciju oko 70 metara ispred redovne pozicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.