Beograd - Politika - B92 Lokal

Šapić: Poene pred izbore skupljajte negde drugde, prestanite da maltretirate decu u školama

Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, osudio je neodgovorno ponašanje pojedinaca koji svakodnevno dojavljuju podmetanje bombi u beogradskim školama i tako maltretiraju decu i zaposlene.

Izvor: B92.net Beograd
Podeli
Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

"Najljubaznije vas molim i trudiću se da rečima ne pokažem gnev i bes koji me je obuzeo kad su mi i jutros javili da ne prestaju dojave o bombama po beogradskim školama koje već danima traju i kojima se danima maltretiraju sva deca i zaposleni u njima. Apelujem i preklinjem, da prestanete sa ovim i da potražite neko drugo mesto gde ćete skupljati poene pred izbore, a da ostavite škole i decu na miru, jer će se porazboljevati. Nijedna funkcija nije vredna toga da deca umesto na nastavi moraju da provode vreme van škole, da se smrzavaju i ne daj bože razbole, dok se po proceduri ne proveri bezbednost školskih objekata od prijavljenih eksplozivnih naprava. Maltretirajte mene i sve one za koje smatrate da stoje na putu vaše sreće, ali molim vas ostavite decu na miru. Još jednom apelujem da se oni koji se ponašaju neodgovorno dozovu pameti i da decu isključe iz svega ovoga", rekao je Šapić.

On je podsetio da ovo nije prvi slučaj i da je bilo i dojava o bombama i ranije poput vozila u javnom prevozu, ali da je zloupotreba dece nešto beskrupulozno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.