Beograd - Društvo - B92 Lokal

Normalizovan saobraćaj u Bulevaru kralja Aleksandra: Deset linija gradskog prevoza bilo u zastoju VIDEO

Problemi u saobraćaju u Beogradu. Deset autobuskih linija gradskog prevoza je u zastoju, a ljudi idu pešice Bulevarom kralja Aleksandra.

Izvor: RTS, B92.net, TV Prva Beograd
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

U toku noći, prokopan je kolovoz u Bulevaru kralja Aleksandra, na uglu sa Bajdinom ulicom. Rupa je pokrivena zemljom koja je, sa jutarnjim saobraćajem, ulegla, prenosi RTS. U novoformiranom kanalu upali su zadnji točkovi autobusa na liniji 305.

Na licu mesta je saobraćajna policija, koja preusmerava putnički saobraćaj na okolne ulice, ali u koloni stoje vozila desetak linija gradskog prevoza koje povezuju Ustaničku ulicu i Ritopek, Zaklopaču, Vrčin, Boleč, Leštane, Bubanj potok, Grocku, Begaljicu i Vinču.

Kolona je velika, mnogi idu peške.

Autobus gradskog saobraćajnog preduzeća je propao kroz rupu, povređenih na sreću - nema. Propao je zadnjim točkovima kroz rupu na putu na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Bosanske ulice u Malom mokrom lugu. Druga vozila stoje, blokirana je Ustanička ulica dok se Smederevskim putem bukvalno mili.

Još informacija sa lica mesta pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Saobraćaj od Bulevara kralja Aleksandra do Malog Mokrog Luga je normalizovan, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

U MUP-u kažu da je do problema u saobraćaju došlo kada je autobus točkom upao kroz rupu na putu.

Mediji su jutros preneli da je zbog toga nastao haos u saobraćaju i da je bila neprohodna desna strana ka gradu, dok je autobus zatvorio drugu stranu zbog čega su se automobili na Smederevskom putu sporo kretali, Malom Mokrom Lugu se jedva prilazilo, a do njega se Ustaničkom ulicom nije moglo prići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.