Visoka i srednja škola za IT slave Dan škole uz velike popuste za upis

Dve vodeće IT obrazovne ustanove u regionu Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS proslavljaju Dan škole i tim povodom poklanjaju posebne pogodnosti za upis na najtraženije IT profile: do 1.015 evra popusta za upis u prvu godinu osnovnih i master studija ITS-a, kao i upis u ITHS sa do 1.960 evra popusta za svaku godinu školovanja.

Podeli
Foto: LINK group
Foto: LINK group

Svi koji se do srede, 31. maja, prijave za upis na ITS ili u ITHS dobijaju ove specijalne pogodnosti upisa, a predstavnici ovih škola ističu da je broj slobodnih mesta strogo ograničen i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme.

Jedinstveni IT obrazovni sistem u srcu Beograda

ITS i ITHS su osnovale dve vodeće regionalne kompanije u oblastima obrazovanja i IT-ja – LINKgroup i Comtrade – i smestile ih u središte najvećeg IT centra na našim prostorima, stvorivši na taj način uslove za napredni vid školovanja kakvim se može pohvaliti malo koja ustanova u svetu.

Na samo pedesetak metara od kabineta za nastavu nalaze se vrhunski inženjeri kompanije Comtrade, koji svakodnevno primenjuju baš ona znanja koja se prenose na časovima i stvaraju programske i hardverske proizvode koji se koriste širom sveta. Učenici i studenti tako imaju priliku da iz prve ruke svedoče o primenljivosti svega što nauče i da svoja znanja lako isprobaju i u praksi.

Rezultat svega toga je najsavremenija i najsveobuhvatnija edukacija za buduće IT eksperte, koja se sprovodi kroz devetogodišnji ciklus školovanja – četvorogodišnje školovanje u Srednjoj školi za informacione tehnologije (ITHS-u), nakon čega sledi trogodišnje školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije, i na samom kraju tu su dvogodišnje master studije na ITS-u, čime studenti ITS-a zaokružuju svoje široko obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

ITHS – srednja škola za buduće IT lidere

Učenici ITHS-a dolaze iz svih delova Beograda, a njihov svakodnevni boravak u školi umnogome se razlikuje od prosečnog dana njihovih vršnjaka u drugim školama.

U nastavi u ITHS-u tradicionalna tabla zamenjena je interaktivnom tablom, koristi se elektronski dnevnik, a svaki učenik ima svoj laptop tokom nastave, koristi obrazovne aplikacije, nadopunjuje stečeno znanje onlajn-kursevima i koristi onlajn-biblioteku.

Foto: LINK group
Foto: LINK group

Učenicima Srednje škole za informacione tehnologije na raspolaganju je i e-Learning platforma za učenje, na kojoj su im 24 sata dostupni svi materijali i informacije o nastavi. Mogu da pogledaju prezentacije, imaju uvid u domaće zadatke koje treba da urade, mogu da saznaju raspored časova i kabineta, koliko su prisustvovali nastavi i koje ocene imaju. Matematiku vežbaju koristeći onlajn-testove, lektiru čitaju u elektronskom obliku, a geografiju uče pomoću Google Eartha.

Diploma ITHS-a otvara vrata svih fakulteta u zemlji i inostranstvu, a naročito su vredni znanje i iskustvo koje učenici ponesu sa sobom. Većina učenika bira pogodnost da nastavi školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, obrazovnoj instituciji koja je osnivač ove srednje škole.

ITS – jedinstvena kombinacija studija, živih IT projekata i realnih šansi za posao

U kreiranju studijskih programa ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja iz oblasti računarskih nauka, implementirani najkvalitetniji programi i ugrađena bogata iskustva kompanija osnivača iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja.

Posebna pogodnost studiranja na ITS-u jeste rad u Projektnom centru, gde studenti za kratko vreme stiču realne poslovne veštine. Projektni centar ITS-a je organizovan ekskluzivno za studente ITS-a koji su zainteresovani da što ranije uđu u poslovni svet i vide kako je to raditi sa pravim resursima, na realnim zadacima i sa kompanijama koje će zaista usvojiti krajnji produkt. Na ovaj način studentima je omogućeno da unaprede svoja znanja i veštine, da se pripreme za uspešnu karijeru i da obogate svoj CV još tokom studija.

Foto: LINK group
Foto: LINK group

Kompanije u kojima rade studenti ITS-a neke su od najuspešnijih u regionu: Comtrade, Orion Telekom, Asseco SEE, Omnicom Solutions, Yettel, Questys Solutions, Performance Technologies, Saga, Mozzart Bet, BlackRock, eGaming Consulting i mnoge druge, dok softverska rešenja koja su kreirali studenti u sklopu završnih radova koriste i institucije kao što su Uprava carina i APR.

Pored toga, diploma ITS-a priznata je u celom svetu, zahvaljujući čemu su mnogi studenti ITS-a nastavili školovanje na univerzitetima u Švajcarskoj, Kanadi, Nemačkoj, Engleskoj, Turskoj i drugim visokim ustanovama širom planete.

Sada je pravi trenutak da započnete IT školovanje na ITS-u i u ITHS-u

Ne zaboravite da akcija za Dan škole na ITS-u i u ITHS-u traje samo do 31. maja. Ako svoju budućnost vidite u IT-ju, iskoristite popust do 1.015 evra za upis na najtraženije studijske programe ITS-a, kao i upis u ITHS sa popustom do 1.960 evra. Broj mesta po akcijskoj ceni je ograničen, prijavite se na vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.