Šta ako vaš mali maturant nije upisao školu koju želi?

Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo srednju školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će upisati školu koja ga ne zanima, u demotivišućem okruženju, koje će oslabiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog trenutne treme, loše koncentracije, jednog propuštenog pitanja?

Podeli
Foto: LINK Group
Foto: LINK Group

Odahnite. Vaše dete je napravilo grešku, i to potpuno opravdano, ali ne na prijemnom ispitu, već onda kada je na red došlo sastavljanje liste želja.

Kako je to moguće? Jednostavno. Vaše dete nije imalo izbora, jer škola koja će mu obezbediti najkvalitetnije obrazovanje nije ni bila na spisku.

Loše vesti su zapravo odlične

Izreka „ko zna zašto je to dobro” nikada brže nije pokazala svoju istinitost. Umesto brige o tome u kojoj školi će vaše dete provesti naredne četiri godine, slobodno se radujte – budućnost mu se već sada osmehuje u Savremenoj gimnaziji.

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji ostavila je 5 mesta za male maturante koji nisu upisali željenu školu ili jednostavno žele da odmah osiguraju uspešnu budućnost. Samo njih petoro će dobiti jedinstvenu priliku da po povlašćenim uslovima upisa postanu savremeni gimnazijalci i ostvare 40% popusta na cenu školovanja, ali samo ako se prijave do 18. jula do ponoći.

Prijavite se odmah >>

Foto: LINK Group
Foto: LINK Group

Školovanje po programu uglednog Univerziteta u Kembridžu nije rezervisano samo za decu čiji roditelji imaju novca da im to priušte, a ovom prilikom Savremena gimnazija je to još jednom potvrdila. Prijavom obezbeđujete svom detetu najsavremenije školovanje za samo 166 evra mesečno.

Mali maturanti koji se prijave do popune mesta mogu da ostvare popust na: Nacionalnom programu, Kombinovanom programu i International School Cambridge programu, u zavisnosti od toga da li žele da uče na srpskom, engleskom ili na oba jezika.

Obezbedite svom detetu sigurnu i uspešnu budućnost. Pružite mu obrazovanje po najvišim svetskim standardima i rad u kreativnom i inovativnom okruženju, uz svakodnevno korišćenje najsavremenije tehnologije, koji će mu pomoći da stekne praktična znanja i veštine i tako ostvari sve svoje potencijale.

Požurite i prijavite se što pre!

Ne dozvolite da vaš mali maturant dobije manje od najboljeg! Napravite prvi korak ka uspešnoj budućnosti svog deteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.