SAMO NA ITACADEMY: Cyber Monday – upišite 2 programa po ceni 1

Sjajne vesti stižu za sve one koji su propustili najbolju Black Friday akciju ove godine! I danas, 5. decembra, možete iskoristiti specijalnu ponudu na ITAcademy i upisati dva programa po ceni jednog.

Podeli
Foto: LINK group
Foto: LINK group

Ovaj Cyber ponedeljak ITAcademy organizuje specijalno za one koji su spremni da uplove u IT svet i započnu profitabilnu karijeru. Zato ne čekajte i iskoristite ovu akciju da započnete sa sticanjem znanja i veština koji će od vas načiniti svestranog i traženog IT stručnjaka.

Neka ovaj ponedeljak bude početak vaše nove karijere

Veliki broj budućih IT-jevaca iskoristio je Black Friday akciju koju je organizovala ITAcademy, a sa ove institucije, na kojoj se već godinama školuju veoma traženi IT stručnjaci, poručuju da još nije kasno da im se pridružite, i to po jedinstvenim uslovima:

  • ukoliko se danas prijavite, dobijate dva programa po ceni jednog.

Dakle, zahvaljujući ovoj akciji, svi koji se prijave za školovanje, pored izabranog programa, moći će sledeće godine potpuno besplatno da pohađaju još jedan online program po svojoj želji.

Mnogi ljudi razmišljaju o započinjanju IT karijere, ali oklevaju jer nisu sigurni za koju oblast da se odluče, ili ga odlažu, čekajući pravi trenutak. Iako je svako vreme dobro za sticanje profitabilnih znanja, danas je najbolji trenutak da započnete školovanje na ITAcademy.

Umesto da bude samo još jedan početak radne nedelje, neka ovaj ponedeljak zaista bude početak nečeg novog. Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i prijavite se odmah!

Napravite kombinaciju koja će vas odvesti do odlično plaćenog posla

Iako većina polaznika sa ITAcademy posao pronađe još tokom školovanja ili odmah nakon završetka programa, mnogi od njih nastave da pohađaju i nove programe. Razlog je jednostavan:

Jedan od imperativa uspeha u IT svetu jeste spremnost na stalno usavršavanje.

Poznavanje različitih programskih jezika ili preplitanje kompatibilnih IT oblasti otvoriće vam vrata za brojne poslove i uticaće značajno na rast vaše zarade. Tako, na primer, grafički dizajner koji poseduje i dodatne veštine iz oblasti 3D dizajna ima mnogo veće šanse za posao. Isto tako, JavaScript programeri koji se usavrše i kao PHP developeri postaju istovremeno frontend i backend stručnjaci, zbog čega i njihova zarada višestruko raste.

Ukoliko ste razmišljali o IT karijeri i o tome koja znanja je najbolje da prvo usvojite, a niste sigurni koja je kombinacija prava za vas, sa ITAcademy preporučuju sledeće:

  • kombinacijom programa Web Design + Print & Graphic Design postaćete dizajner koji može da kreira kompletna rešenja i za online i za offline;

  • ukoliko iskombinujete programe Frontend JavaScript Development + PHP Web Development, postaćete traženi frontend i backend programer;

  • izaberite Android Mobile Development + iOS Development Program i moći ćete da kreirate aplikacije za dva najveća sistema za pametne telefone;

  • ukoliko se odlučite za Microsoft Administration + Linux Administration, steći ćete znanja za upravljanje najrasprostranjenijim operativnim sistemima;

  • Python Development + Java Development donosi vam kombinaciju znanja za dva najpopularnija programska jezika današnjice.

Bez obzira na to da li se odlučite za neku od ovih kombinacija ili sami kreirate svoju, jedno je sigurno: IT sektor spada u najrazvijenije kod nas i u svetu, zarade u njemu su veće i nekoliko puta od plata u drugim sektorima, a do posla se dolazi bez čekanja.

ITAcademy vam omogućava da duplirate svoje šanse za uspešnu karijeru!

Foto: LINK group
Foto: LINK group

Ova akcija traje SAMO DANAS, 5.12, do 23:59

Školovanje na ITAcademy odvija se pod pokroviteljstvom jednog od najuspešnijih svetskih univerziteta – Cambridge univerziteta, a prepoznale su ga i velike internacionalne kompanije kakve su Microsoft, Adobe, Zend, Autodesk, Apple, Cisco, MikroTik, Unity, Python Institute i mnoge druge, zbog čega nakon njega možete da birate da li ćete raditi u zemlji ili inostranstvu.

Nastava obiluje praksom i omogućava vam da uz podršku iskusnih predavača i uspešnih IT stručnjaka naučeno odmah isprobate i primenite u realnim okolnostima. Programe je moguće pohađati tradicionalno – u najsavremenijim učionicama, ili online – preko jedinstvene platforme za učenje preko interneta, a svi ITAcademy polaznici saglasni su u jednom: za koji god program da se odlučite, isplatiće vam se.

Uz to, školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, fakultativni kursevi engleskog i nemačkog za one koji žele da rade u inostranstvu, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština samo su neke od beneficija koje vas očekuju u toku i nakon jednogodišnjeg školovanja!

Zato ne oklevajte, ITAcademy Cyber Monday akcija, u kojoj dobijate dva programa po ceni jednog, traje samo danas, 5.12, do 23:59 – prijavite se i iskoristite ovu nesvakidašnju ponudu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.