Nastavnici, budite deo World Education Summita: Obezbedite svoje mesto sa čak 90% popusta

Sjajne vesti stižu za prosvetne radnike iz regiona. Institut za moderno obrazovanje i LINK edu Alliance obezbedili su neverovatnih 90% popusta za učešće na prestižnom Svetskom obrazovnom samitu. To znači da će nastavnici iz regiona kartu za četvorodnevno učešće, koja inače košta 360 evra, moći da dobiju za samo 35 evra.

Podeli
Foto: LINK Group
Foto: LINK Group

Osim učešća na ovom izuzetnom događaju, nastavnici će dobiti i mogućnost pristupa svim materijalima Svetskog samita obrazovanja na čak godinu dana.

Zahvaljujući LINK edu Alliance i njenim partnerstvima sa najvećim svetskim institucijama, poput Osiris Educationala, ovaj veliki događaj, koji nijedan nastavnik i edukator ne bi trebalo da propusti, sada je dostupan svima.

Požurite i obezbedite svoje mesto na vreme.

Najveći svetski događaj za nastavnike

Svetski samit obrazovanja održava se od 21. do 24. marta 2022. godine i okupiće više od 400 najcenjenijih imena u svetu obrazovanja: inovativne pedagoške lidere, vešte motivacione govornike, inspirativne nastavnike i entuzijastične učitelje. Oni će, kroz raznovrsne prezentacije, radionice i panel-diskusije na 10 virtuelnih bina, kolegama predstaviti napredne pedagoške ideje, dobru nastavnu praksu i bogata znanja. Posebno mesto rezervisano je za predstavnike sa Balkana, koji će tako iskoristiti priliku da upoznaju sa pedagoškim inovacijama regiona više od 100.000 učesnika iz celog sveta.

LINK edu Alliance i Institut za moderno obrazovanje pobrinuli su se da i nastavnici iz regiona dobiju jedinstvenu priliku i budu deo međunarodne obrazovne scene.

Naši nastavnici konačno imaju šansu da uče od najuglednijih kolega iz čitavog sveta

Ovogodišnji samit promeniće način na koji se predaje i uči u školama širom sveta. Najpoznatiji obrazovni stručnjaci podstaći će učesnike da se upuste u istraživanje drugačijih perspektiva, novih načina razmišljanja i rasuđivanja.

Vodeći govornici samita su stručnjaci sa najvišim rezultatima u istraživanju, filozofiji i praksi obrazovanja.

Profesor Džon Hati (John Hattie) predstaviće svoje revolucionarno istraživanje o uticaju učenja na učenike i otkriti 10 najmoćnijih strategija učenja za 2022. godinu.

Profesor Dilan Vilijam (Dylan Wiliam) jedan je od najcenjenijih stručnjaka i najistaknutijih autora u sferi obrazovanja, a na samitu će posebno predstaviti inovativne načine merenja radi omogućavanja što kvalitetnijih formativnih procena.

Akademska direktorka Instituta za moderno obrazovanje dr Svetlana Belić Malinić sa ponosom će predstaviti regionalna dostignuća na polju savremenog obrazovanja. Njena prezentacija posvećena je novim načinima učenja uz poseban osvrt na značaj i ulogu neurotransmitera u poboljšanju motivacije i izgradnji svesti o akademskom napretku.

Pored njih, svoje ideje i rezultate predstaviće više od 400 uglednih imena u sferi obrazovanja iz celog sveta.

Nastavnici iz Srbije i regiona sada imaju jedinstvenu priliku da ih gledaju i slušaju „iz prvog reda”.

Predavanja, prezentacije, radionice, panel-diskusije i još mnogo sadržaja

Na 10 virtuelnih bina, na kojima se predavanja održavaju istovremeno, svaki nastavnik i edukator pronaći će sadržaj koji će mu pomoći da ispuni svoje profesionalne potencijale. Na brojnim predavanjima, interaktivnim prezentacijama, trening radionicama i panel-diskusijama nastavnici će dobiti nova znanja, motivaciju, ohrabrenja i energiju.

Saznajte više o tome šta vas očekuje na svakoj od bina.

Foto: LINK Group
Foto: LINK Group

Posebna bina samo za nastavnike iz regiona – Balkanski samit obrazovanja na našem jeziku

Prvi put na Svetskom samitu obrazovanja svoje mesto naći će i predstavnici Balkana. Oni će na posebnoj virtuelnoj bini imati priliku da svetskoj obrazovnoj eliti ukažu na transformativni potencijal Balkana, na kome inovativni i posvećeni nastavnici postižu velike rezultate sa ograničenim resursima.

Ovo je stoga jedinstvena prilika za sve nastavnike, učitelje, vaspitače, pedagoge, psihologe, stručne saradnike i direktore škola da obezbede svoje mesto na ovogodišnjem samitu i iz prve ruke saznaju kako da inoviraju svoju nastavnu praksu učeći od najuticajnijih kolega.

Obrazovna alijansa LINKgroup obezbedila je poseban paket i za škole: umesto po ceni od 360 evra, škole mogu obezbediti mesto za svoje nastavnike za samo 34 evra!

Prijavite se dok još ima slobodnih mesta.

Prilika za nastavnike da obogate svoj portfolio

Prosvetni radnici iz regiona koji se prijave za učešće na Svetskom samitu obrazovanja preko Instituta za moderno obrazovanje ne samo da ostvaruju neverovatan popust od čak 90% popusta na kartu, već dobijaju i koristan paket koji će znatno obogatiti njihov pedagoški portfolio, a koji sadrži:

– kompletan online pristup Svetskom samitu obrazovanja sva 4 dana,

– kompletan online pristup Balkanskom samitu obrazovanja sva 4 dana na svim jezicima regiona,

– čak godinu dana pristupa svim materijalima,

– bodove za stručno usavršavanje,

– sertifikate i digitalni bedž

– i još mnogo toga.

LINK edu Alliance – vaša karta za veliku pozornicu obrazovanja

Institut za moderno obrazovanje, koji je član LINK edu Alliance, vodećeg obrazovnog sistema u regionu, predano radi na inoviranju obrazovnih praksi, edukaciji prosvetnih radnika i širenju najsavremenijih nastavnih pristupa.

Zahvaljujući svom međunarodnom ugledu i internacionalnim partnerstvima, u mogućnosti je da prosvetnim radnicima iz regiona obezbedi jedinstvenu priliku da budu deo najvećeg obrazovnog događaja godine – Svetskog samita obrazovanja.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i budite deo svetske obrazovne elite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.