ITAcademy slavi Dan sistem administratora UZ POPUST DO ČAK 600 €

Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se SysAdmin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se tokom svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom.

Podeli
Foto: LINK group
Foto: LINK group

Ako niste znali, sistem administratori su među najplaćenijim i najtraženijim stručnjacima iz IT sektora. To ne treba da vas čudi, jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih.

Kada vam internet ili računar ne rade, ili ceo sat u pošti čekate u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rešavaju sve vaše probleme i brige. Sistem administratorima možete da zahvalite i za to što neki haker još uvek nije upao na sve vaše digitalne naloge i što vam štampač i telefoni rade bez problema.

Zato su i zaslužili svoj dan u godini.

Idealna prilika za sve one koji žele da postanu sistem administratori

ITAcademy i ove godine slavi SysAdmin Day. Međutim, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi proslava traje sve do 1. avgusta, do kada važi do 600 € popusta za sve one koji odluče da započnu školovanje na odseku Administration.

Ako ste razmišljali o tome da postanete jedan od najvažnijih IT stručnjaka, bez kojih teško da bi funkcionisao digitalni svet koji danas poznajemo, onda iskoristite ovu sjajnu priliku i prijavite se.

Foto: LINK group
Foto: LINK group

Na ITAcademy možete izabrati jedan od tri jednogodišnja programa za sistem administratore: Network Administration, Microsoft Administration ili Linux Administration. Svaki od programa prilagođen je i apsolutnim početnicima, a vode ih iskusni IT stručnjaci, sistem administratori, koji će vas pripremiti za posao u ovoj oblasti.

Nastavu je moguće pratiti u učionicama ITAcademy u Beogradu ili u online varijanti, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu, koja vam omogućava da pratite obuku iz bilo kog grada ili zemlje. Na kraju programa besplatno polažete za zvanična Microsoft, CompTIA, Cisco, Linux ili MikroTik zvanja i stičete kompetencije tražene u vodećim IT kompanijama i organizacijama.

Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da u savremenom poslovnom svetu radite širok spektar dobro plaćenih poslova – od početnog nivoa administratora do vrhunskog sistemskog i mrežnog projektanta.

Pored kvalitetnog znanja, školovanje na ITAcademy pruža sve resurse za započinjanje uspešne karijere: mogućnost obavljanja stručne prakse, uspostavljanje kontakta sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština i usavršavanje stranih jezika kako biste svoje usluge mogli da ponudite klijentima širom sveta. Ovo su samo neke od besplatnih beneficija koje vam obezbeđuje ITAcademy.

Prijavite se do 1. avgusta i započnite školovanje uz posebne uslove

Na ITAcademy akcija povodom Dana sistem administratora traje do 1. avgusta i omogućava vam da u tom periodu upišete neki od programa odseka Administration uz popust do čak 600 €!

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Postanite sistem administrator koji rešava brige svih nas i zasluženo ima svoj dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.